Ексклюзиви
пʼятниця, 03 вересня 2010 11:54

Лукашенко не знав дати свого народження

Лукашенко не знав дати свого народження

Президент Білорусі Олександр Лукашенко змінив дату свого народження. Тепер вона буде відзначатися не 30 серпня, як раніше, а 31-го.

Джерело в адміністрації білоруського лідера пояснило, що точною датою своєї появи на світ Лукашенко зацікавився після народження його сина Миколи. Той народився саме 31 серпня. Після цього глава Білорусі поцікавився у своєї матері подробицями свого народження, і з"ясував, що з"явився на світ у ніч з 30-го на 31 серпня 1954 року, передає "Эхо Москвы".

У метриках тоді записали 30 серпня, хоча, за словами матері, насправді вона народила майбутнього президента Білорусі вже після опівночі. Тепер і сам Лукашенко каже, що відзначатиме своє народження в один день з молодшим сином - 31 серпня.

Як писала раніше Gazeta.ua, ім"я матері хлопчика тримають у таємниці. Лукашенко лише обмовився, що жінка працює лікарем. В офіційному шлюбі з Галиною Жолнерович він має двох синів: 33-річного Віктора та 29-річного Дмитра.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко не знав дати свого народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути