понеділок, 21 січня 2013 16:00

Луганський токар виграв 7 мільйонів гривень

Луганський токар виграв 7 мільйонів гривень
Фото: Оксана Худояр

53-річний токар з Луганська Володимир Андрійович 6 січня виграв у лотерею 7 мільйонів і чотири гривні. Виграшний квиток йому подарувала дружина Лілія.

"Жена возвращалась с работы, зашла в супермаркет и купила всего один билет. Во время розыгрыша на последней цифре мы с женой зажмурили глаза, ушами слушали. Выпала как раз та цифра, что нам было нужно", - пригадує Володимир.

На виграні гроші мільйонер планує купити квартири доньці, синові та чотирьом онукам.

"По мільйону дам дітям, і хай розпоряджаються, як хочуть. І внукам куплю по квартирі, нехай хоч вони живуть забезпечено."

Зараз Володимир Андрійович мешкає в трикімнатному помешканні із донькою та її родиною. Син 26-річний Антон, живе у батьків дружини. Працює водієм-вантажником. Заочно вчиться на фінансиста в Луганському педінституті. Дальнім родичам Володимир про виграш не повідомляв. Каже, коли покажуть по телевізору, колеги вимагатимуть "виставлятись".

"Досі мені не віриться. Найбільшу суму, яку тримав у руках, було 5 тисяч гривень. Буває зекономиш, але вони швидко розходяться. А тут цілих сім мільйонів. Навіть не уявляю, скільки це", - розповідає луганський мільйонер. Запевняє, що напередодні нічого не снилось.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бельгієць і британець виграли у лотерею по 79 млн євро

"Я просто дуже надіявся. Думав, може, все таки й мені пощастить. А взагалі я не дуже везучий. Двічі вигравав по 250 гривень. А то то по дві гривні, то по сім", - каже Володимир.

Він та діти планують залишитись жити у Луганську.

Згідно закону, із загальної суми виграшу 17% Володимир Андрійович мусить заплатити державі. Таким чином на руках залишиться 5 млн 810 тис грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець лотереї не прийшов по джек-пот

Він став 177-м мільйонером в Україні. З початку незалежності в державній лотереї українці виграли 1 млрд 572 млн 141 тис 572 грн. Лише за 2012 рік лотерейними мільйонерами стали 65 українців. Вони разом виграли 105 млн грн.

Рекордним досі вважається виграш у 12 млн, який отримав колишній шахтар з Лисичанська, Микола.

 

Зараз ви читаєте новину «Луганський токар виграв 7 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути