субота, 09 червня 2012 12:53

Бельгієць і британець виграли у лотерею по 79 млн євро

Бельгієць і британець виграли у лотерею по 79 млн євро
Лотерея "Євромійльони" ощасливила двох людей. Фото: reuters.com

Громадянин Бельгії і підданий Великої Британії виграли по 79 мільйонів євро в лотерею "Євромільйони", що проводилася напередодні в дев'яти країнах Європи: Франції, Іспанії, Австрії, Португалії, Великої Британії, Швейцарії, Ірландії, Люксембурзі та Бельгії.

Інформації про переможців немає.

Найбільший в історії "Євромільйонів" виграш був зареєстрований у жовтні 2010 року, коли британець отримав чек на 129 мільйонів євро.

За Бельгії найбільший виграш в цій лотереї склав 100 мільйонів євро. У 2010 році бельгійці тричі ставали володарями щасливого квитка, в 2011 році - один раз.

У всесвітній історії лотерей найбільший виграш був зафіксований в березні нинішнього року. Джекпот американської лотереї Mega Millions в 640 млн доларів розділили три власники щасливих лотерейних квитків.

Величезна призова сума пояснювалася відсутністю виграшу в лотереї з кінця січня 2012 року. Напередодні розіграшу в магазинах по всій країні вишикувалися величезні черги за квитками. Організатори лотереї підрахували, що до моменту початку розіграшу було розпродано квитків на суму близько 1,5 млрд доларів. Шанс виявитися володарем щасливого квитка оцінювався в 1 до 176 мільйонів.

Зараз ви читаєте новину «Бельгієць і британець виграли у лотерею по 79 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути