пʼятниця, 07 грудня 2012 06:30

Переможець лотереї не прийшов по джек-пот

Майже півроку шукали, кому віддати 64 млн фунтів, це 825 млн грн. Такий джек-пот виграв власник лотерейного білета "Євромільйон" із британського міста Стівенейдж, графство Гартвордшир. Містяни щасливця не знайшли. Минулої середи, в останній день, коли можна було прийти по виграш, гроші передали у британський фонд національної лотереї.

Виграшний білет придбали 8 червня. Того дня проходив розіграш джек-поту на 127 млн фунтів. Переможців виявилося двоє: бельгійка, яка майже одразу забрала половину суми, і хтось із Великої Британії.

— У нашому містечку про щасливця говорили всі. Підозрювали одну жінку, яка начебто хотіла купити будинок. Вона обіцяла агенту з нерухомості щедро заплатити за допомогу, — розповідає продавщиця газетного кіоску Шила Саканія.

Коли версія не підтвердилася, заговорили, що переможець або виїхав за кордон, або помер. Кілька місяців у Стівенейдж майже за кожному стовпі висіли оголошення з проханням звернутися до організаторів лотереї.

Дотепер найбільшим незатребуваним виграшем був джек-пот розміром 9,4 млн фунтів. Його зірвали сім років тому.

Зараз ви читаєте новину «Переможець лотереї не прийшов по джек-пот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути