Ексклюзиви
вівторок, 31 березня 2015 19:12

Lufthansa не святкуватиме ювілей через катастрофу аеробуса

Lufthansa не святкуватиме ювілей через катастрофу аеробуса
Фото: euronews

Lufthansa через катастрофу літака A320  скасувала святкування 60-річчя компанії. Про скасування урочистостей оголосила прес-служба Lufthansa.Сообщает сайт Meduza

Урочистий захід на честь 60-річчя Lufthansa планувала провести 15 квітня. Замість цього, авіакомпанія організовує пряму трансляцію поминальної служби за жертвами авіакатастрофи A320, яка пройде в соборі Кельна 17 квітня.

Нагадаємо, літак Germanwings - дочірньої компанії Lufthansa - розбився 24 березня у французьких Альпах. На борту аєробуса, що виконував рейс з Барселони в Дюссельдорф, знаходилися 150 чоловік - 144 пасажири і шестеро членів екіпажу. Під час аварії літака ніхто не вижив.
За даними попереднього розслідування, літак навмисно розбив другий пілот Андреас Любіца. У той момент, коли командир екіпажу вийшов з кабіни, другий пілот заблокував двері і віддав автопілоту команду на зниження.
Любіца, як з'ясувалося, проходив курс лікування у психіатра і в день авіакатастрофи був на лікарняному, проте приховав цей факт від керівництва компанії.

Зараз ви читаєте новину «Lufthansa не святкуватиме ювілей через катастрофу аеробуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути