вівторок, 04 вересня 2007 11:16

Льотчики-винищувачі три дні збиватимуть повітряні мішені над Чорним морем

Повітряні сили України почали льотно-методичний збір екіпажів винищувальної авіації, повідомляє прес-служба Міністерства оборони у вівторок.

У рамках збору екіпажі винищувальної авіації виконають близько 50 польотів і 40 запусків ракет по повітряних мішенях над акваторією Чорного моря.

4-6 вересня в рамках практичної фази збору на базі авіаційної винищувальної бригади, яка дислокується в Криму, і в районі повітряного полігону "Чауда" екіпажі Су-27 і МІГ-29 виконають польоти зі стрільбою по повітряних мішенях над акваторією Чорного моря.

Метою заходів є підготовка льотного складу до бойового чергування в системі протиповітряної оборони держави та ведення бойових дій. Також планується вдосконалити методики виконання бойової стрільби по повітряних мішенях у денний і нічний час.

До збору буде залучено керівництво авіаційних частин Повітряних сил України, льотний та інженерно-технічний склад, офіцерів командних пунктів, фахівців логістики та зв"язку.

Крім того, будуть проведені тренування розрахунків командних пунктів у наведенні винищувачів з практичним застосуванням озброєння літаків, а фахівці озброєння набудуть практичних навичок з підготовки авіаційної техніки, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Льотчики-винищувачі три дні збиватимуть повітряні мішені над Чорним морем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути