понеділок, 24 березня 2008 12:00

Ліванські дизайнери виставили напівоголених моделей на мороз (ФОТО)
6

На гірськолижному курорті Лівану Фарая пройшов щорічний показ жіночої спідньої білизни. Організатори шоу влаштували цей екстравагантний показ з метою залучення в країну шести зимових курортів більше туристів, які перестали відпочивати в цьому місці у зв"язку з різними причинами, серед яких економічна і політична кризи і навіть погана погода.

Показ мод проходив на терасі готелю Мзаар. І хоча моделі були запрошені з Європи, подіум був прикрашений в ліванському стилі.

Серед глядачів показу можна було побачити завуальованих жінок, але більшість сиділи з яскравим макіяжем і в хутряних шубах. На відміну від моделей, яким довелося дефілювати при мінусовій температурі.

Організатори шоу сподіваються на те, що покази мод та інші яскраві заходи привернуть до Лівану більше туристів і покажуть, що не дивлячись ні на що це жива і цікава країна.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Ліванські дизайнери виставили напівоголених моделей на мороз (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути