Ексклюзиви
субота, 27 вересня 2008 14:50

Лікаря судять за те, що він зашив пацієнтові задній прохід

Наступного понеділка у Федеральному суді США почнуться слухання у справі лікаря, який обвинувачується в тому, що під час операції наглухо зашив пацієнтові задній прохід. У результаті цього прооперований американець протягом 17 днів не міг спорожнити кишечник.

У вересні 2004 року хірург із Меріленда Мануель Касіано прооперував Рональда Уоткінса із Західної Вірджинії з приводу захворювання кишечника (точний діагноз не повідомляється), після чого пацієнт почав відчувати постійні проблеми із заднім проходом. Уоткінс вирішив, що лікар зашив йому задній прохід і подав до суду.

Адвокат Касіано Конрад Варнер стверджує, що задній прохід Уоткінса закрився не через накладення хірургічних скоб, а через набряк, викликаний основним захворюванням і посилений постійним курінням двох пачок цигарок на день.

Джулія Лодовські, адвокат Уоткінса, наполягає на тому, що проблеми у її підзахисного виникли через помилку Касіано. За її словами, в результаті цієї помилки Уоткінс не міг спорожнити кишечник протягом 17 днів, а постійні виділення із заднього проходу примушують його здійснювати гігієнічні маніпуляції 12-15 разів на день. Крім того, Лодовські заявила, що чотири операції, проведені пізніше, були б не потрібні, якби не помилка Касіано, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Лікаря судять за те, що він зашив пацієнтові задній прохід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути