Ексклюзиви
вівторок, 13 жовтня 2015 11:24

Лікарі поставили Мосійчуку діагноз: остеохондроз та ожиріння 3 ступеня

Лікарі поставили Мосійчуку діагноз: остеохондроз та ожиріння 3 ступеня

Лікар відділу забезпечення досудового розслідування Служби безпеки України, майор медичної служби Олександр Даниленко заявляє про можливість утримання під вартою арештованого депутата Верховної Ради Ігоря Мосійчука (фракція Радикальної партії Олега Ляшка).

Про це він заявив в ході розгляду апеляції на арешт депутата в Апеляційному суді Києва, передає Цензор.НЕТ.

Даниленко повідомив, що станом на 5 жовтня здоров'я Мосійчука дозволяло йому перебувати під вартою. При цьому лікар допускає, що стан здоров'я заарештованого міг значно погіршитися до 7 жовтня.

"Так, є кілька діагнозів (з якими не можна перебувати в СІЗО). Але я вважаю, що його стан здоров'я дозволяє тримати під вартою", - заявив він.

Лікар підкреслив, що проводив огляд арештованого і встановив у нього наявність остеохондрозу та ожиріння 3 ступеня (остання стадія ожиріння - коли вага людини в два рази перевищує норму - ред.)

У свою чергу адвокати депутата стверджують, що лікар Даниленко не має права здійснювати медичну практику, так як не пройшов атестацію.

Нагадаємо, що 8 жовтня Мосійчук був госпіталізований із залу суду. Сторона захисту заявила, що стан його здоров'я погіршується, він двічі втрачав свідомість в СІЗО. Медики встановили, що у Мосійчука проблеми зі шлунком і низький тиск. Перед тим депутат оголосив голодування. Мосійчука перевели до реанімації. Представник прес-служби Радикальної партії Олега Ляшка Ольга Зубко заявила, що його оперують. Пізніше це не підтвердилося.

 

Зараз ви читаєте новину «Лікарі поставили Мосійчуку діагноз: остеохондроз та ожиріння 3 ступеня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути