Ексклюзиви
вівторок, 09 березня 2010 13:37

Лазарович "порадує" англійською на рівні прикарпатського села

Лазарович "порадує" англійською на рівні прикарпатського села

Співак Василь Лазарович представлятиме Україну на пісенному конкурсі "Євробачення" з піснею німецького композитора Брендона Стоуна "I Love You". Її обрали із 5 пісень під час прямого ефіру на Першому національному. Голосували члени журі та глядачі.

Підтримати Василя приїхали співачки Катя Бужинська, Тетяна Недельська та гурт "Гарячий шоколад". На концерті виступили болгарський співак Міро, вірменська співачка Єва Рівас, Сафура Аліадзе з Азербайджану та Софо Ніжарадзе з Грузії. Цього року вони представлятимуть свої країни на "Євробаченні".

Василь Лазарович виконав 5 пісень: Дмитра Клімашенка "Адреналин", словенки Зіги Пірнат "Shine of Your Star", румунського композитора Нікола Караджіо "You Know", шведа Клауса Андерсона "Don"t Wanna Loose You" та Брендона Стоуна "I Love You". Всі пісні, крім першої, написані англійською.

"З усіх пісень, які виконав Василь, лише остання достойна звучати в Осло, - сказав голова журі, президент НТКУ Василь Ілащук. - Та й у ній не було національного колориту. Пісня ще дуже сира, як і виконання".

"Треба попрацювати над аранжуванням і зробити яскравішою кульмінацію. Василеві варто попрацювати з англійською мовою. А то помітно, що він вчив її у якомусь прикарпатському селі", - додав Ілащук.

"У представлених піснях ми не почули Василевого бас-баритону, - категорично заявили члени журі. - Ми хотіли, щоб у пісні, яку Василь виконає на "Євробаченні", звучав національний колорит. А цього немає в жодній композиції".

"Побачивши виступи Василя, ми зрозуміли, що балет на сцені йому тільки заважає. Він гарно виглядає, коли виступає сам", - наголосили в журі.

"Розумна людина критику завжди сприймає і робить правильні висновки, - розповів Василь Лазарович. - Записувати пісні у гарних студіях – це колосальні затрати. До сьогодні не було відомо, яку пісню виконуватиму на конкурсі. Тому ми не могли гарно підготувати всі композиції".

За словами співака, для пісні "I Love You" вже замовили оркестр в Берліні та домовилися про співпрацю з двома звукорежисерами – німецьким та голлівудським.

Під час виконання пісні на конкурсі Лазаровичу акомпануватиме Брендон Стоун на білому роялі.

У приспіві пісні є слова українською. Їх написала директорка Василя Лазаровича – Ольга Яринич.

"Вони просто гарно лягли на музику, - пояснила вона. - Тепер всі іноземці знатимуть, як звучить слово "кохання" українською".

Найближчим часом Василь Лазарович поїде у промотур. Планує відвідати 18 країн.

Зараз ви читаєте новину «Лазарович "порадує" англійською на рівні прикарпатського села». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути