понеділок, 01 березня 2010 18:11

Із шести пісень Лазаровичу оберуть одну

6 березня в прямому ефірі Першого національного 29-річний співак Василь Лазарович влаштує відбір пісні, з якою представлятиме Україну на Євробаченні-2010. Виконає шість спеціально написаних композицій, а глядачі СМС-голосуванням оберуть найкращу.

— Усе буде проходити відкрито. Переможе пісня, яка набере найбільше голосів, — каже співак. — Якщо дві пісні наберуть однакову кількість балів — переможе та, за яку проголосує журі.

Лазарович співатиме українською, іспанською, італійською та англійською мовами. На концерті виступлять також Тіна Кароль, Світлана Лобода, Джамала, Олександр Пономарьов і дует "Світязь".

— Приїдуть співачки з Білорусі, Вірменії, Азербайджану й Німеччини. Вони теж конкурсантки цьогорічного Євробачення й хочуть підтримати Василя, — каже його прес-аташе.

Василеві Лазаровичу для участі в пісенному конкурсі написали кілька десятків пісень. Однак не всі вони відповідали правилам.

— Пісня має бути українською, англійською, італійською чи іспанською мовами. Три останні — офіційні мови конкурсу, лише ними можна співати. Твір мусить тривати не більш як три хвилини. А ще його не можна було виконувати до минулого жовтня. Якби пісня потрапила в Інтернет, нас би оштрафували.

Євробачення відбудеться в столиці Норвегії Осло з 25 по 29 травня. У ньому візьмуть участь 39 країн. Кожен співак виконуватиме пісню наживо під інструментальну фонограму. Записи голосів чи їх імітація заборонені. На сцені одночасно можуть перебувати не більш як шість артистів.

Зараз ви читаєте новину «Із шести пісень Лазаровичу оберуть одну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути