Ексклюзиви
понеділок, 27 грудня 2010 14:52

Кримського міліціонера вигнали з роботи за викопану ялинку

Кримського міліціонера вигнали з роботи за викопану ялинку

Уночі в Сімферополі міліція затримала зловмисника, який біля одного з будинків викопував блакитну ялинку.

Як повідомили у відділі зі зв'язків з громадськістю Кримського главку МВС, правоохоронці встановили, що затриманий громадянин є працівником міліції. Чоловік спробував уникнути відповідальності, попросивши колег відпустити його.

Затриманий був доставлений в чергову частину міліції, матеріали за фактом передані в прокуратуру, вирішується питання про порушення кримінальної справи.

За дії, що дискредитують звання офіцера міліції, зловмисник звільнений з органів внутрішніх справ, його безпосередній начальник відсторонений від займаної посади.

У той же час, у Севастополі за час проведення профілактичної операції "Ялинка" співробітники міліції виявили 11 порушників лісового законодавства, які нанесли збитки державі на суму 34,9 тис. грн.

Як повідомили у відділі зв'язків з громадськістю управління МВС у Севастополі, з незаконної реалізації вилучено 496 хвойних дерев.

Зокрема, на одній із зупинок громадського транспорту в Севастополі затримали 51-річного чоловіка, який займався незаконною торгівлею хвойними деревами. У нього міліціонери вилучили 152 дерева. На ялинках і соснах було відсутнє спеціальне клеймо. Сума завданих збитків державі становить понад 10 тис. грн. Вирішується питання про притягнення чоловіка до відповідальності.

е-Крым

Зараз ви читаєте новину «Кримського міліціонера вигнали з роботи за викопану ялинку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути