пʼятниця, 24 грудня 2010 16:09

Червону доріжку, щоб Янукович не зачепився, прибили цвяхами (ФОТО)

У четвер, 23 грудня, у Києві на вулиці Банковій на тлі будівлі Адміністрації президента записували новорічне привітання президента Віктора Януковича.

Як повідомляється, Янукович вклався у 13 хвилин та 6 дублів, що за мірками телебачення вважається досить непоганим результатом. Сама ж промова в новорічну ніч займе приблизно півтори хвилини.

Декорації привітання - два гвардійці, що охороняють вхід, чотириметрова ялинка, червона доріжка. На задньому плані - колони будівлі, підсвічені ще з часів Ющенка помаранчевим кольором.

Сюжет, за задумом режисера, наступний: Янукович йде ввечері з роботи, виходить на вулицю - вхід охороняють два гвардійці, а праворуч видно табличку "Адміністрація президента".

Президент спускається сходами, проходить на камеру червоною доріжкою метрів десять, зупиняється біля стійки та читає звернення.

Цікаво, що червону доріжку, щоб президент не зачепився, вирішили прикріпити до землі, точніше - до плитки, якій викладено двір адміністрації. Її прибили цвяхами, які потрапили в стики між плитками.

Нагадаємо, що з Новим роком пов'язаний один з президентських курйозів: розповідаючи про наміри встановити на Майдані новорічну ялинку, Янукович забув це слово українською і назвав дерево "йолкой".

"Газета по-киевски"

Зараз ви читаєте новину «Червону доріжку, щоб Янукович не зачепився, прибили цвяхами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути