четвер, 27 вересня 2007 12:12

Кримські податківці вилучили вертоліт і бойову розвідувально-десантну машину

В ході проведення операції "Курорт-2007" працівники кримської податкової вилучили з незаконного обороту товарноматеріальних цінностей на суму 40,5 млн грн., зокрема алкогольних напоїв - на суму 3,7 млн грн.

Як повідомили в прес-службі Державної податкової адміністрації в Автономній Республіці Крим, податківці підрахували, що в ході проведення курортного сезону-2007 було вилучено один вертоліт, одна бойова розвідувально-десантна машина, один парусний катамаран, 2 яхти, 8 катерів з обладнанням, 25 квадро- і гідроциклів, 2 мотодельтаплани, 2 бульдозери, 3 пасажирських автобуси, 11 мікроавтобусів, 20 мопедів, 55 одиниць легкового автотранспорту і 1 – вантажного автотранспорту.

Крім того, було вилучено 329 ігрових автоматів, 32 більярдних столи з обладнанням, 7 атракціонів, 51,1 т бензину і 5,5 т дизельного палива. "Щодо всіх порушень податкового законодавства, виявлених в ході операції "Курорт-2007" будуть прийняті заходи відповідно до чинного законодавства", - повідомили в податковій.

У цілому ж, за період проведення курортного сезону до Зведеного бюджету зібрано 1 млрд. 178 млн. грн. податків, зокрема до Державного бюджету надійшло 554 млн. грн., до місцевих бюджетів – 624 млн. грн.

"Вжиті органами державної податкової служби Криму організаційні заходи з підготовки і проведення курортного сезону – 2007 дозволили забезпечити зростання платежів до бюджету порівняно з минулим роком на 33%", - зазначили в ДПА в АРК, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Кримські податківці вилучили вертоліт і бойову розвідувально-десантну машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути