Ексклюзиви
вівторок, 30 серпня 2022 10:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Контрнаступ на півдні: ЗСУ взяли під вогневий контроль усі мости Херсонщини

Контрнаступ на півдні: ЗСУ взяли під вогневий контроль усі мости Херсонщини
ЗСУ тримає під вогневим контролем усі транспортні артерії, які ворог міг би навіть гіпотетично використати для підтягування резервів. Фото: t.me/verkhovnaradaukrainy

Збройні сили України взяли під вогневий контроль усі транспортні артерії російських окупантів у тимчасово захопленій ворогом Херсонській області.

Якщо українські захисники помічають рух на будь-якому з мостів чи переправ, вони одразу на це реагують, заявила в ефірі телемарафону керівник об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бої за Херсон: британська розвідка оцінила перспективи контрнаступу ЗСУ на півдні

"Ми тримаємо під вогневим контролем усі транспортні артерії, які ворог міг би навіть гіпотетично використати для підтягування резервів. Тому ми одразу зупинимо будь-який рух на цьому напрямку", – сказала вона.

ЗСУ на Херсонському напрямку протягом минулої ночі ліквідували до 80 російських окупантів. Також українські захисники знищили до 60 одиниць ворожої техніки росіян.

29 серпня в Одеській ОВА офіційно повідомили, що почалися бої за Херсон. Жителям Херсонщини, які перебувають на окупованій території, потрібно подбати про безпеку свою і близьких. Людям радять перебувати якнайближче до безпечних місць.

Російські окупанти вчора провалили штурм на Херсонщині. Ворог штурмовими й наступальними діями намагався покращити тактичне положення неподалік села Потьомкине на Херсонщині. Росіяни зазнали втрат і відступили.

Зараз ви читаєте новину «Контрнаступ на півдні: ЗСУ взяли під вогневий контроль усі мости Херсонщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути