Ексклюзиви
понеділок, 08 травня 2023 06:00

Кому зірки пророкують багатство і процвітання – гороскоп на 8 травня

Кому зірки пророкують багатство і процвітання – гороскоп на 8 травня
Поведінка коханих насторожуватиме. Не згризайте себе підозрами. Фото: pixabay.com

8 травня не намагайтеся виправдати вчинки інших людей. Вас можуть звинуватити у тому, чого не робили. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Триває період ретроградного Меркурія, - говорить астрологиня. – Все ще складно буде оперативно розв'язувати поточні завдання. Зосередьтеся на перевірених проєктах. Важко буде домовитися зі співрозмовниками. Усі навколо здаватимуться егоїстами, які звикли, що світ крутиться навколо них. Поведінка коханих насторожуватиме. Не згризайте себе підозрами. Зараз від вас мало що залежатиме. Довіртеся долі. Вона поведе правильним шляхом. Не час експериментувати. Враховуйте низьку продуктивність праці. Виїжджайте на роботу заздалегідь. Траплятимуться затримки в дорозі. У жінок виникатиме бажання оновити гардероб. Ця доба сприятиме таким планам. Покупки будуть вдалими. Так само вдалим буде похід до перукарні чи відвідання косметолога. Багатство і процвітання зірки пророкують Тельцям і Козерогам, Водоліям і Терезам".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Люди дивитимуться на свої справи більш оптимістично. День сприяє інтелектуальним заняттям. Розпочинайте вивчення іноземних мов. Займайтеся творчістю. Підніме настрій кулінарія.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Заради покращення матеріального становища у майбутньому варто піти на додаткові витрати зараз. Уважно прораховуйте свої фінансові перспективи. Вечір пройде у звичайних турботах. Роздратувати може дзвінок від родичів. Не варто перейматися їхніми проблемами як власними.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Оволодівайте роботою на комп'ютері. Це позитивно вплине на вашу кар'єру. Проведіть більше часу на природі. Фотографуйтеся під каштанами та біля бузку, насолоджуйтеся цвітінням конвалії.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не баріться з прийняттям рішень щодо розподілу існуючих коштів. Навантаження на ваш гаманець зростатиме. Зменшуйте навантаження на печінку. Хворим на дискінезію жовчогінних шляхів варто розпочати курс профілактичного лікування.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Гроші йтимуть до ваших рук. Зміна роботи цьому посприяє. Прислухайтеся до своїх бажань. Задумайтеся, чого вам бракує в житті та що зробити для того, аби все почало вдаватися.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Одержите добру винагороду за свою роботу. Не економте коштів, коли купуєте подарунки для рідних. Кохані намагатися догодити вам. Не позбавляйте й ви їх своєї уваги. Пийте більше води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто відкриє у собі суперздібності і почне заробляти більше за інших – фінансовий гороскоп на травень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Це гарний час для людей, які люблять спілкуватися та вміють заводити нові знайомства. Довіряйте вчинкам, а не обіцянкам. Скористайтеся можливістю зав'язати нові стосунки. Цей роман стане особливим для вас обох.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Важко зароблені кошти краще заощадити. Скоро зумієте обрати житло своєї мрії. Переїзд не за горами. Добре перевіряйте ріелторів, які пропонують нерухомість.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

У неприємності вас втягнуть друзі. Не захоплюйтеся листуванням із віртуальними знайомими. Травмована колись спина потребує вашої уваги. Не піднімайте важкого, відкладіть курс масажу.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Нехай неприємності вас не лякають. Із позитивом рухайтеся на зустріч майбутньому. Без перешкод заходитимете до будь-якого кабінету і досягатимете свого. Легко налагодите діалог з людьми будь-якого рангу.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Фортуна на вашому боці. Можна дозволити собі й позапланові витрати. Це вдалий час, аби купувати меблі для кухні та дивани. Турбуватиме нежить. Запобігайте розвитку риніту та гаймориту.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Чекайте на перспективні фінансові пропозиції. Згодом завдяки їм заробітки зростуть. Не дозвольте сірій буденності зруйнувати ваше щастя. Влаштуйте маленьке родинне свято хоч і з вигаданого приводу.

Астрологиня розповіла, кому та що принесе тиждень великих можливостей.

Зараз ви читаєте новину «Кому зірки пророкують багатство і процвітання – гороскоп на 8 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути