Ексклюзиви
середа, 28 червня 2023 06:00

Кому у кінці місяця вдасться добре заробити – гороскоп на 28 червня

Кому у кінці місяця вдасться добре заробити – гороскоп на 28 червня
З'явиться можливість покращити фінансове становище. Докладіть для цього трохи зусиль. Фото: pixabay.com

28 червня не поспішайте робити те, до чого не лежить душа. Ці справи не принесуть бажаного результату. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Перша половина середи більше підійде для завершення справ, - говорить астрологиня. – Щось нове краще розпочинати по обіді. Цього дня пам'ять може підвести. Усе необхідне краще занотовувати. Добре заробити мають шанс Тельці, Леви, Терези і Водолії. Кінець місяця потішить пропозиціями із додаткового підробітку. Люди будуть схильні бачити недоліки в роботі одне одного. Тому не бажано віддавати плоди своєї праці на розсуд інших. Справедливі оцінки навряд чи отримаєте. Йти на перемовини щодо працевлаштування теж не час. Зростають ризики дістати відмову. Слідкуйте за калорійністю страв. Є ризик набрати зайву вагу. Не бажано розпочинати нового курсу лікування. Медикаменти даватимуть побічний ефект. Більше часу приділіть водним процедурам".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Оминайте людей, які люблять сваритися. Вас спробують звинуватити в чужих гріхах. Приділяйте якомога більше уваги роботі, щоб вийти на достойний фінансовий рівень. Організм потребує вітамінів. Налягайте на вишні і чорниці.

Телець (21 квітня – 20 травня)

З'явиться можливість покращити фінансове становище. Докладіть для цього трохи зусиль. Тримайтеся осторонь, коли родичі чи друзі з'ясовують стосунки між собою. Кохані ображатимуться через вашу забудькуватість. Перегляньте календар, щоб не забути про важливі сімейні свята.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Кохані будуть байдужі до ваших розваг і пригод. Краще відпочиньте одне від одного. Невдалий період здавати аналізи. Лікарі можуть помилятися з діагнозами.

Рак (22 червня – 22 липня)

Самопочуття залежить від того, що і скільки їсте. Не зловживайте калорійними стравами увечері. Відновитися допоможуть ранкові пробіжки. Хочете, щоб вас любили, зробіть перший крок. Присвятіть коханим більше часу. Подаруйте квіти.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Запросять на нове місце роботи. Погоджуйтеся, якщо готові працювати допізна. У новому колективі легко освоїтися зуміють жартівники. Не купуйте чужий бізнес. Можете зазнати збитків.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Буде багато планів, але мало що вдаватиметься. Знайомі ставитимуть палиці в колеса. Не варто довіряти чужій думці більше, ніж власній. Через перевантаження на роботі непокоїтимуть мігрені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для яких трьох знаків липень стане найбагатшим та найуспішнішим місяцем у році – фінансовий гороскоп

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ні конкуренти, ні вороги вам зараз не страшні. Не витрачайте часу, аби довести, що ви чогось варті. Просто поволі рухайтеся до цілі. Урожайним буде вечір. Заплануйте на цей час переговори та ділові зустрічі. Вам легко вдасться переконати інших.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Беріться за справи, на які раніше бракувало часу і сміливості. Зараз вам вдасться впоратися з усім. Виграє той, хто прислухається до ваших порад. Не дозволяйте клопотам загнати вас у депресію. Внутрішня тривожність може спричинити безсоння. Розслабитися допоможуть танці, йога та медитація.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зароблятимете там, де інші не сподівалися. Багато цікавих підказок відшукаєте у соцмережах. Не варто йти на навчальні курси. Викинете гроші на вітер, а необхідних знань не отримаєте.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Відчуєте себе переможцем. Отримаєте винагороду за наполегливу працю навесні. Не намагайтеся завоювати чиєсь серце. Почуття навряд чи виявляться взаємними.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Добре вестиметься людям, які знають міру в усьому. Не варто прагнути отримати все та одразу. На жадібних і хитрих чекають неприємності. Допоможіть людям у скруті. Подавайте милостиню. Позбавтеся зайвих речей у домі. Чудово працюватиме пам'ять. Варто вивчати іноземні мови.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Ви готові навчатися і здобувати нові навички. Це поглинатиме багато часу. Не забувайте про сімейні обов'язки. Претензії від коханих не забаряться. Не провокуйте алергію. Відмовтеся від прогулянки в парку під час цвітіння акації.

Астрологиня здивувала прогнозом на 26 червня – 2 липня. Довідайтеся першими, для яких знаків цей тиждень нагадуватиме суцільне свято.

Зараз ви читаєте новину «Кому у кінці місяця вдасться добре заробити – гороскоп на 28 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути