середа, 09 листопада 2022 06:00

Кому світить заможне життя та кар'єрне процвітання – гороскоп на 9 листопада

Кому світить заможне життя та кар'єрне процвітання – гороскоп на 9 листопада
Терезам і Козерогам запропонують нову посаду і високу зарплатню. Фото: pixabay.com

9 листопада не опускайте руки і не піддавайтеся паніці. У середу все стане на свої місця. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відганяйте від себе погані думки і передчуття, - говорить астрологиня. – Ревнощі не доведуться до добра. Довіряйте коханим. Протягом дня люди виявлятимуть гірші риси свого характеру. Заздрість, жадібність, агресивність і лінь прокидатимуться в душах. Люди важко йтимуть на примирення. Під час тренувань не слід прагнути рекордних результатів. Запобігайте травмуванню. Остерігайтеся вуличних тварин. Вони виявлятимуть немотивовану агресивність. Протягом дня може особливо сильно турбувати головний біль. Майте під рукою ліки. Заможне життя світить Тельцям і Дівам. Кар'єрне процвітання чекає на Терезів і Козерогів. Вам запропонують нову посаду і високу зарплатню. Стригти чи фарбувати волосся не слід. Експерименти зі зміни іміджу виявляться невдалими".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Удача може відвернутися від вас у найнеобхідніший момент. Не прагніть добитися чогось самотужки. Заручіться підтримкою партнера, якому довіряєте. Побачення відкладіть до вихідних.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не пускайте у своє життя хитрих і підступних людей. Самотні попадатимуть у любовні пастки. Розчарує роман з іноземцем і знайомство у соцмережі.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ігноруйте чужі поради і вмовляння, аби не потрапити у безглузду ситуацію. Багато рішень прийматимете на емоціях. Задумуйтеся над наслідками. Не час купувати авто, відкривати депозит у банку. Зачекайте. Гроші скоро знадобляться для більш важливої справи.

Рак (22 червня – 22 липня)

Перестаньте шукати вигоду у всьому. Будьте готовими до самопожертви. Не заставляйте інших жити за вашими правилами. Можете відштовхнути від себе друзів. Нові навряд будуть такими ж надійними.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Записуйтеся на курси іноземних мов, вчіться водити авто. Ці знання допоможуть збільшити заробітки у майбутньому. Час задуматися над шлюбом. Багатьох під вінець може повести звістка про вагітність.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Ви хочете жити красиво, не докладаючи до цього ніяких зусиль. Щоб мрія стала реальністю, доведеться братися за роботу від світанку. Ентузіазм не підведе. Начальство помітить вас, запропонує підвищення посади і заробітку. Можете зустріти людину своєї мрії, а до кінця року побратися з нею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиє життя кардинально зміниться на краще – любовний гороскоп на листопад

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ваш дім наповниться радістю та любов'ю. Триває час перемог. Не зволікайте з рішеннями. Будете успішними у колективі. Але надіятися лише на фортуну замало. Усього досягатимете наполегливою працею.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

День важкий, але багатий на подарунки. Комусь пощастить придбати дім за ціною квартири. Важко буде протистояти змінам, які відбуватимуться у вашому житті. Гребти проти течії зважаться одиниці, але навряд чи залишаться задоволені своїм вибором.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Марно оплакувати невдачу. Будьте готові почати усе заново і поборотися за місце під сонцем. Конкуренти пожвавляться. Вести з ними діалог безглуздо. Поступіться і станете свідком того, як вони борються із невдачами.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Задумаєтеся над придбанням авто та оновленням техніки на кухні. Службовий роман переросте у серйозні стосунки. Отримаєте пропозицію руки і серця одразу від двох партнерів. Вчасно зробіть вибір.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вам буде що святкувати цього дня. На багатьох чекає підвищення посади та зміни в особистому житті. Усе це принесе у ваше життя душевний спокій.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Ви активно допомагатимете іншим. Не чекайте, що хтось за це подякує чи заплатить. День сповнений несподіванок. Можуть підняти плату за квартиру, доведеться змінити свій раціон та добряче економити на гардеробі і розвагах.

Початок листопада в Україні буде досить теплим. Лише у другій половині місяця очікується несильне похолодання.

Зараз ви читаєте новину «Кому світить заможне життя та кар'єрне процвітання – гороскоп на 9 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути