неділя, 06 листопада 2022 13:00

Чиє життя кардинально зміниться на краще – любовний гороскоп на листопад

Чиє життя кардинально зміниться на краще – любовний гороскоп на листопад
Менше говоріть. Нехай красномовними будуть ваші вчинки. Фото: pixabay.com

У листопаді відбудуться кардинальні зміни в особистому житті. Кохані будуть сповнені ентузіазму. Ідіть їм на зустріч. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Нав'язані в листопаді стосунки завдадуть багато клопоту, – говорить астрологиня. – Не йдіть проти волі на побачення. Відмовтеся від пропозиції друзів звести вас з кимось. Менше говоріть. Нехай красномовними будуть вчинки. Допомагайте людям у скруті. Це повернеться сторицею. Причиною проблем у родині стане брак грошей. Розмежовуйте інтимну й матеріальну сфери. Повертатися до колишніх партнерів не варто. Швидко згадаєте про причини розриву. На новий рівень вийдуть стосунки Тельців, Скорпіонів, Козерогів і Левів. Ваше життя кардинально зміниться на краще".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Непростими стануть стосунки з родичами. Хтось зі старшого покоління переїде жити до вас. Це навряд чи сподобається коханим. Через це виникатимуть суперечки.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Після тривалої паузи у стосунках нарешті зустрінете свою половинку. Шлюби будуть міцними, а партнери надійними. Закохаєте в себе тих, хто давно подобається вам.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Недовго триватимуть розпочаті стосунки. Сприймайте все філософськи. Не заводьте романів на стороні. Кохані швидко про це довідаються і вимагатимуть розлучення.

Рак (22 червня – 22 липня)

Займіться плануванням сім'ї. Народжуватимуться здорові й талановиті діти. Якщо плануєте шлюб, беріть його на початку місяця.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Особисте щастя настане тихо. Не сполохайте його. Не розповідайте про нових партнерів людям, які полюбляють плітки. Новоствореним парам не варто поспішати з народженням дітей. Заплануйте це на наступний рік.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Це місяць випробувань для шлюбу. Коханим набридне жити за вашими законами й вимогами. Хочете уникнути розлучення, захищайте сім'ю від втручання родичів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптикиня потішила українців прогнозом на завтра: де чекати до +18°С

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Нові знайомства розчарують. Стосунки триматимуться на взаємовигоді, а не почуттях. Пари, які багато років живуть у шлюбі, переживуть ще один любовний місяць. Довірливі стосунки з милими додадуть наснаги.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Один з найцікавіших місяців у році. Придивляйтеся до оточення, розберіться зі своїми бажаннями. Їм судилося здійснитися. Не ревнуйте коханих. Вони вірні тільки вам. Краще заплануйте поповнення в родині. Легко буде завагітніти в другій половині місяця.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Напруження у родині виникатиме через дітей. Пам'ятайте, що подружнє життя – це турбота й постійна праця. Разом шукайте шляхи подолання труднощів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Спливатимуть у пам'яті неприємні сторінки особистого життя. Не давайте волю почуттям. Пригадайте щось світле. Запізнення колег і партнерів дратуватимуть. Побачення в такій ситуації краще скасувати.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Утримайтеся від переїзду до коханих. Не слід загравати з двома партнерами одночасно. Потрапите в любовний трикутник. Добром це не закінчиться.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Приїжджайте частіше в гості до батьків. Підтримуйте їх. Але не прислухайтеся до їхніх порад щодо того, як влаштувати особисте життя. Для усиновлення та народження дітей найкращим буде кінець року.

Листопад – найудаліший для придбання нерухомості й пошуку роботи. Як зробити цей місяць найуспішнішим, астрологиня розповіла у фінансовому гороскопі на листопад.

Зараз ви читаєте новину «Чиє життя кардинально зміниться на краще – любовний гороскоп на листопад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути