Ексклюзиви
пʼятниця, 28 квітня 2023 06:00

Кому щаститиме на кожному кроці – астрологиня приголомшила прогнозом на 28 квітня

Кому щаститиме на кожному кроці – астрологиня приголомшила прогнозом на 28 квітня
Не поспішайте роздавати обіцянки. Обставини завадять вам дотримати слова. Фото: pixabay.com

28 квітня вірте у себе і досягнете того, чого прагнете не один рік. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день серйозних випробувань для керівників та амбітних людей, - говорить астрологиня. – Досягти помітних результатів у роботі буде непросто. Частіше виникатимуть конфліктні ситуації в колективі та аварії на виробництві. Не поспішайте роздавати обіцянки. Обставини завадять вам дотримати слова. Овнам, Козерогам і Ракам щаститиме на кожному кроці. Доки інші вагатимуться, ви рішуче рухатиметеся до цілі і перевершите власні очікування".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Чекайте на надходження нових заробітків. Чим більше виконаєте роботи, тим прибутковішим видасться цей тиждень. Не бійтеся експериментувати, результат приємно здивує.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Отримаєте кілька цікавих пропозицій, від яких гріх відмовлятися. Серйозно сприймайте завдання, які ставить перед вами життя. Зростає працездатність. Насичуйте організм вітамінами. Не час виснажувати себе у спортзалі.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Знайомство в інтернеті розчарує. Приємні враження принесуть невеликі подорожі. Особливо якщо вони матимуть пізнавальний характер. У подорож вирушайте на потязі чи авто.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не варто звертатися до послуг сервісних служб. Якість роботи не відповідатиме виставленим рахункам. Здавати у ремонт телефони чи кухонну техніку краще у вихідні.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не сумуйте з приводу втраченого. Не намагайтеся повернути того, з ким попрощалися. Усе відбувається на краще. Скоро у ваше життя прийдуть нові люди та нові почуття.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Легко знайдете вихід зі скрути. Проблеми відступлять. Ідіть на компроміси, вчіться вибачати. Мине час, і ви згадуватимете про це з усмішкою. Дратуватиме постійна зміна цін. Важко буде контролювати свої витрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто відкриє у собі суперздібності і почне заробляти більше за інших – фінансовий гороскоп на травень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не втрачайте голову через нових знайомих. Цей роман навряд чи триватиме довго. Поповніть раціон морепродуктами. Вдалий період, аби відвідати перукаря. Нова зачіска вам пасуватиме.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Якщо хочете, щоб вас помітили, активно рухайтеся до своєї мети. Робочий процес надихатиме і цікавитиме вас більше, ніж результат. Не шукайте своєї пари серед колишніх знайомих. Вони розіб'ють вам серце.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Справи підуть як по маслу. Вчасно надходитиме потрібна інформація. Проявляйте себе, не приховуйте власних здібностей. Зможете заробити більше за інших.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Розпочинайте роботу якомога раніше. На світанку зможете вирішити справ більше, ніж за весь день. Знадобиться уміння швидко приймати рішення. Неповоротким не таланитиме.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Суттєво покращите своє матеріальне становище. У вашому розпорядженні – чимала сума. Відкладіть покупки, які можуть зачекати. Зараз краще заощадити. Не розповідайте нікому про особисте життя. Щастя любить тишу.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Ви постійно за все хвилюватиметеся. Не беріть усе близько до серця. Багато інформації не заслуговує вашої уваги. Приділіть час власному розвитку. Вдалий період, аби оволодіти новою професією.

Астрологиня зробила особливий прогноз на тиждень і розповіла, на які знаки чекає справжній фінансовий успіх.

Зараз ви читаєте новину «Кому щаститиме на кожному кроці – астрологиня приголомшила прогнозом на 28 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути