понеділок, 13 серпня 2007 09:36

Комік Винокур до крові побив 17-річного фотографа (ФОТО)

 
Знаменитий гуморист Володимир Винокур побив підлітка.

У Геленджику на очах у багатьох людей прямо на вулиці артист напав на 17-річного стажиста тижневика "Жизнь" Діму Солов"я. Охорона актора за його наказом відняла у хлопця фотоапарат.Той був змушений звернутися по медичну допомогу. Олена Ярославцева, журналістка тижневика "Жизнь", спробувала заступитися за нього. Але у відповідь отримала удар в обличчя від Винокура, стверджує видання.

Олена Ярославцева, яка разом з Дімою подала заяву у міліцію за фактом биття Винокуром, розповідає: "Увечері у п"ятницю в Геленджику, де я була у відрядженні, закінчивши справи, я гуляла по набережній. Раптом мене гукнув знайомий голос - я побачила Діму, він співробітничає з нашою газетою як фотограф-стажист. Діма ніколи не розлучається з камерою. Вирішили разом посидіти в кафе і зашли до "Олександрії". Я умовила Діму пересісти в закрите приміщення, яке було за дверима. Він сховався за дверима і через кілька секунд вийшов звідти в шоці: "До мене підійшов якийсь п"яний мужик і сказав, що, якщо я негайно звідси не вийду, він скрутить мені шию! Підемо звідси!" Він встиг сказати ще, що побачив у напівтемному залі артиста Володимира Винокура з якоюсь дівчиною?

"Вийшовши на проїжджу частину, ми зловили машину, сіли в неї і майже від"їхали, як невідомо звідки   вилетів Винокур, той самий охоронець і ще парочка міцних хлопців. Винокур відкрив праві задні дверці машини і схопив Діму за волосся. Артист став тягнути його з машини, погрожуючи убити, вимагав віддати камеру. Винокур кричав матом як ненормальний, розмахував кулаками. Мені стало страшно: здоровенний мужик валяє на асфальті неповнолітнього підлітка, поряд стоять три амбали, кожний з яких намагається штовхнути Діму ногою. Винокур бив хлопчиська з такою люттю і злістю, неначе хотів убити. Він так і кричав: "Уб"ю!" Охоронець Винокура вихопив з машини фотоапарат. Я закричала, кинулася до Діми, крикнула Винокурові: "Що ви робите?! Зупиніться!" І відчула різкий біль - Володимир Натанович дав мені по обличчю кулаком. Він сказав нам з Дімою фразу: "Знайду вас, ублюдки, - уб"ю!" - і пішов з своєю охороною", - говорить журналістка, повідомляє газета "Твой день"

Зараз ви читаєте новину «Комік Винокур до крові побив 17-річного фотографа (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути