Ексклюзиви
середа, 06 червня 2007 16:25

Командування британських ВВС веліло змити гламурних жінок з літаків

Керівництво британських королівських ВВС зажадало прибрати з фюзеляжів двох багатоцільових реактивних винищувачів Harrier, розміщених в Афганістані, зображення гламурних британських моделей Люсі Пайндер і Мішель Марш, порахувавши їх образливими.

Як повідомив представник ВВС, що побажав не називати свого імені, зображення були нанесені минулого року, коли моделі приїжджали підтримати своїх військових, розквартированих в Афганістані, і нікому не заважали. Проте, недавно один з літаків літав до Великобританії, де неподобство було помічене одним із старших офіцерів ВВС, який і наказав змити силуети.

Як пояснив представник ВВС, жінки є і серед пілотів, і серед обслуговуючого літаки персоналу, і їм намальоване може здатися образливим. Разом з тим, він не повідомив, наскільки одягненими були зображення моделей, уточнивши лише, що самі моделі під час візиту до Афганістану одягалися і поводилися відповідно до місцевих звичаїв, повідомляє Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «Командування британських ВВС веліло змити гламурних жінок з літаків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути