середа, 25 листопада 2009 10:27

Колеги розповіли, як помер Роман Трахтенберг (ВІДЕО)

Колеги розповіли, як помер Роман Трахтенберг (ВІДЕО)

Відомий шоумен і радіоведучий Роман Трахтенберг помер в п"ятницю від серцевого нападу. Як повідомили колишні колеги ведучого, інфаркт убив його під час прямого ефіру на радіо "Маяк".

"Він відмовлявся спочатку їхати до лікарні, але потім йому стало так погано, що його виводили вже. Видно було, що йому дуже погано", - розповів головний продюсер радіостанції Гія Саралідзе.

За його словами, в п"ятницю Трахтенберг приїхав на щоденне ток-шоу "Трахти-Барахти", яке вів спільно з Оленою Батіновою. Йому стало погано приблизно в середині годинної передачі. Виклик на пульт "швидкої допомоги" надійшов близько о пів на восьму вечора.

"Він зблід, сказав своїй напарниці Олені Батіновій, що себе погано почуває. Тут же прибігли наші хлопці, вивели його до вікна, відразу ж викликали "швидку". Дуже швидко приїхали лікарі", - сказав Саралідзе.

Співведуча Трахтенберга повідомила в ефірі, що "Ромі стало зле і він пішов до віконця подихати повітрям". В кінці передачі вона сказала, що з ним все нормально. Тим часом лікарі, які прибули на студію, діагностували кардіошок у радіоведучого, який знепритомнів.

Шоумена поховали вчора, 24 листопада, на кладовищі "Пам"яті жертв 9-го січня" в Санкт-Петербурзі. На церемонію прощання з відомим актором, теле- та радіоведучим, яка проходила в Будинку радіо, прийшли сотні петербуржців. В понеділок, 23 листопада, попрощатися з Трахтенбергом змогли жителі Москви.

Трахтенберг народився 28 вересня 1968 року в Санкт-Петербурзі. Вчився на філологічному факультеті Ленінградського університету, факультеті режисури театралізованих форм дозвілля Ленінградського інституту культури імені Крупської, служив в армії, у військах зв"язку.

Був артистом кабаре "Арт-клініка", директором "Формального театру" Андрія Могучєго, арт-директором, режисером і конферансьє кабаре "Халі-галі" в Санкт-Петербурзі.

З 2000 по 2004 рік працював ведучим на радіостанції "Європа плюс", в 2003-2006 роках - ведучим авторських програм на "Муз-ТБ", а з 2005 року - авторської програми на "Російському радіо". З 2008 року Трахтенберг вів на радіо "Маяк" програму "Шоу Трахти-Барахти".

За матеріалами РИА "Новости", Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Колеги розповіли, як помер Роман Трахтенберг (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути