пʼятниця, 11 травня 2007 12:04

Кохану Абрамовича посадили під домашній арешт (ФОТО)

 
25-річна модель Дарина Жукова, чиє ім"я пов"язують з ім"ям мільярдера і власника Челсі Романа Абрамовича ховається від сторонніх очей, повідомляє The First Post.

З тих пір, як мільярдер розвівся з дружиною Іриною, російські ЗМІ вивели Дашу в ранг офіційної "майбутньої дружини Абрамовича", пише The First Post.

Проте сама Жукова успішно ховається від сторонніх очей. Колишню подругу тенісиста Марата Сафіна, Жукову помічали в Лондоні в компанії Камілли Файед і Фреді Віндзора. Можливо, вона літала до Москви, але немає нікого, хто свідчив би про це.

Під час сніданку в кафе Vogue в Москві, улюбленому Дашиному закладі, одна з присутніх там "дівчат із супроводу" поділилася своєю теорією щодо раптового зникнення Жукової.

Батько Даши, нафтовий магнат Олександр Жуков, діловий партнер Абрамовича, посадив дочку під домашній арешт, вважаючи, що це краще проведення часу для Дарини - в усякому разі до тих пір, поки не завершиться вся ця історія з Абрамовичем.

Пояснення схоже на правду, проте воно не пояснює походження фотографій, зроблених у березні цього року, на яких Жукова і Абрамович зняті під час обіду в одному з паризьких готелів.

Ці знімки зникли майже відразу після того, як з"явилися, пише Корреспондент.





Зараз ви читаєте новину «Кохану Абрамовича посадили під домашній арешт (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути