Ексклюзиви
четвер, 25 травня 2023 06:00

Кого останній тиждень весни зробить багатшими та щасливішими – гороскоп на 25 травня

Кого останній тиждень весни зробить багатшими та щасливішими – гороскоп на 25 травня
Не поспішайте щось змінювати в особистому житті. Фото: pixabay.com

25 травня не поспішайте перейматися тим, що почуєте. Тривожні передчуття не справдяться. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день брехливої інформації, - говорить астрологиня. – Не поспішайте вірити усім та одразу. Місяць знаходиться на максимальній відстані від Землі. Уповільнюються всі життєві процеси – від обміну речовин до здатності адекватно мислити. Людям важче буде зосередитися на роботі. Підводитиме пам'ять. Губитимуться речі. Невдалий час для початку навчання чи проведення рекламних акцій. Через неуважність працівників частіше траплятимуться аварії на підприємствах. Пильнуйте за кермом. Не перевищуйте швидкості. Можна не встигнути відреагувати на складну ситуацію на дорозі. Зростає ризик загострення хвороб серця. Не перевантажуйте себе. Останній тиждень весни зробить багатшими та щасливішими Левів, Раків і Скорпіонів, Водоліїв та Козорогів".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Шукайте додаткового заробітку. Довіряйте передчуттям. Випадковостей не буде. Вдалий період для купівлі будинку. Пошкодуєте, якщо реанімуєте давні стосунки. Нічого доброго з цього не вийде.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не приймайте рішень із фінансових питань. Прислухайтеся до людей, які знають ціну грошам і вміють розпоряджатися ними. Діти комплексуватимуть через підліткові висипання. Підберіть крем для обличчя. Подолати безсоння допоможе ромашковий чай з медом.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Цей тиждень винагородить сумлінних і терплячих. Отримаєте зарплату, яку затримували. Не поспішайте щось змінювати в особистому житті. Ризикуєте втратити стосунки з коханими. Гідної заміни не знайти. Гроші йтимуть до гаманця. Весілля перенесіть на червень. Довго та щасливо житимуть пари, які візьмуть шлюб наступного місяця.

Рак (22 червня - 22 липня)

Звільніться від стосунків, які частіше засмучують, ніж приносять задоволення. Вагітним протипоказані далекі поїздки. Таланитиме тим, хто займається продажами. Рекламуйте товари в інтернеті, просіть клієнтів залишати позитивні відгуки про ваші послуги в соцмережах.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Ревнощі братимуть гору над розумом. Кохані багато часу проводитимуть за межами дому. Довіряйте їм. Не забувайте про економію. Заощадження знадобляться. Оформлятися на роботу краще після обіду, купувати смартфони - вранці.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Часто згадуватимете дитинство і юність. Бракуватиме стосунків, які були між родичами раніше. Перегляньте сімейні фото. Згадайте про тих, кого немає поруч. На обличчі побільшає зморшок і вугрів. Зверніться до косметолога, підберіть нову косметику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінювалася вартість біткоїна за останні роки

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Щаститиме конкурентам. Не заздріть, а працюйте наполегливіше. Незабаром вам вдасться обігнати їх. Зміните думку про оточення. Давно слід припинити дружбу з тими, хто свідомо шкодить.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Якщо плануєте завести кота чи собаку, відвідайте притулок для тварин. Там знайдете вірного друга на все життя. На перевтому нарікатимуть діти. Зменшіть кількість гуртків і помітите, як покращиться їхнє самопочуття. Може судомити ноги. Поповніть запас магнію в організмі. Їжте шпинат.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Даремно ревнуєте коханих до колег. Вони вірні вам. Багато часу проводять на роботі, бо хочуть заробити більше грошей. Годі встрявати в суперечки. Отримаєте цікаві фінансові пропозиції. Але погодитися на них краще наступного тижня. Вживайте ряжанку та кефір. Це покращить роботу шлунка.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Не піддавайтеся провокаціям. Уникайте конфліктів із незнайомцями. У спадок отримаєте земельну ділянку. Час вирішувати: продавати чи будуватися. Пошук пари починайте у вихідні. Прислухайтеся до серця. Вдасться позбутися шкідливих звичок.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Виставляйте на продаж вживану техніку. Від купівлі авто відмовтеся. Засмутить вибір сина чи доньки. Змиріться. Полюбите зятя чи невістку, щойно познайомитеся ближче. Вагітність краще відкласти до літа.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Знайте собі ціну. Навчіться брати гроші за послуги. З вас вийдуть гарні наставники й репетитори. Захочете змінити імідж. Не намагайтеся вразити когось відвертими нарядами чи новою зачіскою.

Астрологиня дала гороскоп на тиждень і розповіла, які знаки почуватимуться найщасливішими з 22 по 28 травня.

Зараз ви читаєте новину «Кого останній тиждень весни зробить багатшими та щасливішими – гороскоп на 25 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути