вівторок, 18 серпня 2009 18:44

Кличко має намір посадити Черновецького і Ко

Кличко має намір посадити Черновецького і Ко

Голова фракції блоку свого імені в Київській міській раді Віталій Кличко просить прокуратуру Києва порушити кримінальну проти мера Києва Леоніда Черновецького.

Про це повідомила прес-служба блоку.

Підставою для цього Кличко вважає дії Київської міської державної адміністрації по нарахування підвищених з 1 червня тарифів на житлово-комунальні послуги, незважаючи на те, що підвищення призупинив Кабінет Міністрів.

Тому Кличко просить порушити кримінальну справу також проти першого заступника голови міськадміністрації Анатолія Голубченка та в.о. начальника комунального підприємства Головний інформаційно-обчислювальний центр Станіслава Каплуненка.

"Черновецький, Голубченко і Каплуненко публічно відмовляються виконувати розпорядження Кабінету Міністрів України, вживають адміністративні заходи для примусу мешканців міста Києва виконувати призупинені розпорядження КМДА", - зазначив Кличко в своєму зверненні.

Свідченням таких адміністративних заходів депутат вважає відключення гарячого водопостачання в місті.

На думку Кличка, міськадміністрація вдалася до такого роду шантажу і залякування городян для проштовхування нових тарифів.

Крім того, Кличко закликав Президента Віктора Ющенка відреагувати на звернення Кабміну з проханням скасувати підвищення тарифів у Києві.

Як повідомлялося, 17-18 серпня Київенерго відключила 2-й енергоблок на ТЕЦ-6 і останній водонагрівний котел на ТЕЦ-5 через обмеження газопостачання Газом України.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Кличко має намір посадити Черновецького і Ко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути