середа, 23 червня 2010 12:04

Київ нарешті отримав бюджет

Київ нарешті отримав бюджет

Бюджет Києва на 2010 рік затверджено з загальним обсягом доходів 16 мільярдів 51 мільйон 45,9 тисячі гривень та видатками у сумі 16 мільярдів 117 мільйонів 545,8 тисячі гривень.

Про це йдеться в розпорядженні Київради N 793/4231 від 14 травня 2010 року, оприлюдненому на сайті муніципальної газети "Хрещатик" у середу.

У статті доходів також вказані субвенцій з держбюджету у сумі 1 мільярд 687 мільйонів 398,4 тисячі гривень, у статті видатків - видатки загального фонду міського бюджету у сумі 13 мільярдів 534 мільйони 900,9 тисячі гривень, видатків спеціального фонду бюджету у сумі 2 мільярди 566 мільйонів 665 тисяч гривень.

Згідно з текстом документу, наповнювати міську казну планують за рахунок податку з доходів фізичних осіб та плати за землю, плати за ліцензії та сертифікати, за державну реєстрацію суб"єктів підприємницької діяльності, плати за оренду майнових комплексів та іншого майна, що є у комунальній власності територіальних громад районів Києва.

А також за рахунок місцевих податків і зборів, плати за спеціальне використання природних ресурсів, податку на промисел, держмита, плати за торговий патент на деякі види підприємницької діяльності, адміністративних штрафів тощо.

Щоправда, конкретні цифри у муніципальній газеті не оприлюднені.

Додатки рішення Київради "Про бюджет міста Києва на 2010 рік", у яких розписані статті доходів і видатків бюджету, столична влада обіцяє оприлюднити на офіційному веб-порталі КМДА. В Головному фінуправлінні "Українській правді. Київ" повідомили, що додатків дійсно поки що немає.

"Вони у стадії розробки і до кінця дня будуть", - сказали в управлінні.

Як відомо, рішення Київради набувають чинності після оприлюднення у газеті "Хрещатик".

Зараз ви читаєте новину «Київ нарешті отримав бюджет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути