пʼятниця, 28 травня 2010 19:37

Китаєць прикував 8-річного сина до стовпа і виставив на продаж

Китаєць прикував 8-річного сина до стовпа і виставив на продаж

У Китаї поліція затримала чоловіка, який спробував продати власного сина, влаштувавши аукціон на міській вулиці. При цьому нелюд прикував 8-річну дитину до стовпа ланцюгом.

У безпрецедентному випадку работоргівлі підозрюється мешканець міста Ухань у провінції Хубей на ім'я Йонг Цуй.

За даними поліції, чоловік прикував свого восьмирічного нащадка до ліхтарного стовпа масивним ланцюгом, а потім влаштував справжній аукціон серед потенційних покупців, пропонуючи перехожим купити хлопчика. При цьому Цуй стверджував, що його маленький син готовий виконувати будь-яку чорну роботу. Також "работорговець" чесно ділився й іншими персональними даними та "характеристиками" свого товару, розповідаючи про його вік і називаючи ім'я.

Однак перехожих більше цікавило, чи давно "господар" годував свою дитину. І чи багато хлопчик з'їв. У цей момент у найбільш співчутливих роззяв урвався терпець і вони накинулися на Цуя з кулаками.

Після затримання побитий горе-работорговець розповів поліцейським, що його дружина померла три роки тому, а сам він більше не в змозі виховувати дитину, тому і вирішив її позбутися.

"У нього немає ніякої роботи, немає дому і немає коштів для існування", - прокоментував поліцейський положення Йонга Цуя. Зі слів представника поліції, чоловік своїм моторошним вчинком мав намір досягти одразу двох цілей - розжитися грошима і знайти дитині дах над головою.

Цуй також зізнався, що на його вчинок вплинула недавня історія з дворічним китайським хлопчиком, якого теж прикували ланцюгом до стовпа. Тоді батьки потерпілого пояснили свій вчинок тим, що боялися, ніби хто-небудь вкраде чадо, поки вони працюють. У результаті горе-батьків прав, а дитину забрали до притулку.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Китаєць прикував 8-річного сина до стовпа і виставив на продаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути