понеділок, 12 листопада 2007 10:30

Киркоров нарешті втілив у життя свою давню мрію (ФОТО)

Напередодні сольних концертів у Москві Філіпп Киркоров нарешті провів у життя свою давню мрію - зустрівся з далай-ламою. Заради цього, покинувши всі справи, відомий співак полетів до Тибету.

Його зрозуміти неважко, адже персональна аудієнція у далай-лами – величезна честь. Після годинної розмови з гуру співак, за його власним визнанням, багато чого переглянув у собі.

За зустріч із далай-ламою Киркорову слід дякувати Кирсану Ілюмжінову. У Вашингтоні, де далай-ламі було вручено золоту медаль Конгресу США, саме президент Калмикії домовився про зустріч глави буддистів зі співаком.

Ілюмжінов, який неодноразово бував у резиденції далай-лами, знав про те, що Філіпп мріє про зустріч із ним, і зробив усе, що від нього залежало, аби ця аудієнція відбулася.

Киркоров чекав на цю зустріч майже два роки. Саме тоді, коли після розлучення з Аллою Пугачовою співак переживав нелегкі часи, він серйозно задумався про допомогу далай-лами. Тому, дізнавшись про те, що далай-лама нарешті призначив час аудієнції, Філіпп покинув усі справи (і, в першу чергу, репетиції серії московських концертів, яка почнеться вже в цю п"ятницю) і на приватному літаку полетів до Індії. Співакові навіть довелося відмовитися від участі в концерті до Дня міліції, де він завжди був бажаним гостем. Але причина була поважною, тому до його відсутності поставилися з розумінням.

Разом із Кирсаном Ілюмжіновим співак спочатку прилетів у Делі, де поселився в розкішному готелі "Імперіал". Киркоров не був би Киркоровим, якби за цей час не вправився відвідати східний базар. Тут, не втримавшись, він купив багато індійських нарядів для себе і своїх друзів.

Утім, того ж дня ближче до вечора артист перелетів у інший штат, де знаходиться резиденція далай-лами Дхармасала. Для делегації з Росії вже були приготовані апартаменти в готелі "Білі небеса".

– Я навіть не знаю, як всі мої думки і відчуття описати словами, – зізнався співак "ТД". – Далай-лама – велика людина, і я щасливий, що у мене була можливість познайомитися з ним.

На завершення зустрічі російський співак удостоївся від далай-лами подарунка – книги з автографом. Він попросив таку ж святиню і для Алли Борисівни...

Зараз ви читаєте новину «Киркоров нарешті втілив у життя свою давню мрію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути