Ексклюзиви
четвер, 25 березня 2010 10:46

Кім Чен Ір хворий на діабет, гіпертонію і параліч

Кім Чен Ір хворий на діабет, гіпертонію і параліч

Лідер КНДР страждає від діабету і гіпертонії, вважає аналітик Національної розвідувальної служби Південної Кореї Нам Сун Ук.

Експерт відзначає, що на фотографіях в Кім Чен Іра помітно білі нігті, що свідчить, швидше за все, про хронічну хворобу нирок. Основною причиною цього роду захворювань зазвичай є діабет.

Медики, за даними південнокорейських ЗМІ, згодні з таким діагнозом. Лікарі також відзначили занадто темний колір долонь Кім Чен Іра, що є однією з ознак ниркових захворювань.

Крім того, на підставі наявних відеозаписів експерт зробив висновок, що лідер Північної Кореї частково паралізований після перенесеного ним у серпні 2008 року інсульту. У зв"язку з цим йому доводиться кожні два тижні піддаватися процедурі діалізу.

За даними розвідки Південної Кореї, молодший син вождя, 25-річний Кім Чен Ун стане наступником Кім Чен Іра на посаді голови держави. Його призначення на посаду голови КДБ дозволило Кім Чен Іру забезпечити безперервність процесу передачі влади. Ця служба, що здійснює функції таємної поліції і зовнішньої розвідки, підпорядковується безпосередньо верховному лідеру Північної Кореї.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Кім Чен Ір хворий на діабет, гіпертонію і параліч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути