вівторок, 19 лютого 2008 14:02

Київська міліція завела кримінальну справу на банду расистів

В неділю, 17 лютого, в Києві бійці "Беркута" знешкоджували різношерсту компанію хуліганів, які висліджували і били іноземців. Про це повідомив начальник центру громадських  зв"язків головного управління МВС України в місті Київ Володимир Поліщук.

Згідно з повідомленням, затримано близько 17 осіб, які побили у Києві групу іранців і китайця. До групи входили скінхеди і хокейні уболівальники. Як відзначив Поліщук, "того дня був хокейний матч в Палаці спорту, а ці хлопці – один день скінхеди, другий - уболівальники, фанати, готові побити уболівальників іншої команди або іноземців".

За його словами, хуліганів вдалося швидко затримати, тому що "дуже швидко передзвонили у міліцію, і наряду "Беркута" дуже швидко за гарячими слідами вдалося оперативно виїхати, прочесати вулиці, двори і знайти хуліганів".

Факти побиття зареєстровані у міліції, відносно зловмисників порушено кримінальну справу.

На питання, чи буває, що потерпілі іноземці не звертаються в органи МВС, Поліщук відповів: "Минулої суботи кілька осіб побили військового аташе посольства Індії. Він заявив тільки за годину, злочинців почав розшукувати кримінальний розшук. Ще був випадок, коли іноземець, щодо якого були здійснені хуліганські дії у Метрополітені, відразу звернувся в міліцію і злочинців затримали за гарячими слідами. Якщо відразу звертаються в міліцію, то велика вірогідність знайти злочинців", повідомляє АМІ "Новости-Украина".

Зараз ви читаєте новину «Київська міліція завела кримінальну справу на банду расистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути