вівторок, 07 вересня 2010 17:44

Кияни їдять пельмені з м"яса невідомого походження

Кияни їдять пельмені з м"яса невідомого походження

Співробітники ветеринарної міліції Києва викрили цех з виготовлення м"ясомістких напівфабрикатів невідомого походження, які реалізовували через мережу великих супермаркетів столиці, пише Газета по-киевски.

Як розповів начальник ветеринарної міліції Києва Олександр Овчаренко, було виявлено складське приміщення-холодильник, де зберігалося близько десяти тонн курячого м"яса.

"Його переробляли і готували напівфабрикати - пельмені, равіолі та інші продукти. Потім все це поставлялося у великі супермаркети міста. Продукція реалізовувалася під марками відомого бренду. Але на їхньому товарі були відсутні всі необхідні маркування, тобто, ні про яку якість і мови бути не могло. Не виключено, що товар взагалі завозився контрабандою з-за кордону ", - розповів Овчаренко.

Міліція вилучила й утилізувала продукцію, а господарів цеху оштрафували. Однак, як зазначили в міліції, перевіряються також і супермаркети, які брали на продаж продукцію без документів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Київській області за 35 кілометрів від Чорнобиля працівники відділу ветеринарної міліції виявили підпільний цех з виготовлення сиру, який був розташований у приміщенні занедбаного з часу чорнобильської катастрофи магазину.

Зараз ви читаєте новину «Кияни їдять пельмені з м"яса невідомого походження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути