субота, 28 липня 2007 10:27

Керівники російських авіакомпаній задоволені презентацією Ан-148

26 липня на АНТК ім. О.К.Антонова відбулася презентація регіонального пасажирського літака нового покоління Ан-148 для керівників низки авіакомпаній Росії.

Захід було організовано за участю російської лізингової компанії "Ильюшин финанс Ко", яка виступає постійним партнером із просування Ан-148 на російські та світові ринки, повідомили у прес-службі АНТК ім. О.К.Антонова.

Програму презентації відкрив генеральний конструктор АНТК Дмитро Ківа, який розповів представникам авіакомпаній "Полет", "ЮТэйр", "Россия", "Газпромавиа" про хід програми Ан-148 і планах щодо подальшого розвитку цього проекту.

Також гості відвідали льотно-випробувальну базу АНТК у Гостомелі, де піднялися на борт Ан-148 і детально ознайомилися з його конструкцією, бортовим устаткуванням, характеристиками експлуатаційної технологічності й технологією аеродромного обслуговування.

У Центрі підготовки льотного складу АНТК обговорювалися питання організації навчання льотного й наземного персоналу авіакомпаній експлуатації Ан-148. Зокрема, було досягнуто домовленість, що навчання перших екіпажів почнеться вже в січні 2008 р. Після цього провідні фахівці "Антонов" відповіли на численні запитання експлуатантів авіатехніки.

Потреба в літаках типу Ан-148 в Росії до 2020 року становить 200–250 штук. "План виробництва цивільних літаків Об`єднаної Авіабудівної Корпорації на 2008-2012 рр.", затверджений рішенням уряду РФ від 28 березня 2007 р., передбачає продаж 96 літаків Ан-148 воронізького складання. При цьому доходи українських підприємств становитимуть близько 1 млрд. дол., надходження в державний і місцеві бюджети України у вигляді податків і зборів становитимуть понад 293 млн. дол., а на українських підприємствах буде створено близько 11 000 нових робочих місць, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Керівники російських авіакомпаній задоволені презентацією Ан-148». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути