понеділок, 04 червня 2007 08:34

Касьянов не буде єдиним кандидатом від опозиції на президентських виборах

Колишній лідер партії "Родина" Дмитро Рогозін заявив, що на з"їзді "Великої Росії", який пройде після реєстрації партії, "великороси" підтримають кандидатуру колишнього глави Центробанку, а зараз голови ради директорів ЮКОСа як кандидата від об"єднаної опозиції на пост президента Росії на майбутніх в 2008 році виборах.

Втім, як розповів Дмитро Рогозін, стверджувати на сто відсотків, що "Велика Росія" підтримає кандидатуру Геращенко, поки все ж таки не можна.

Представники коаліції "Інша Росія" раніше теж висловлювалися на підтримку кандидатури Геращенко. Сам же він напередодні заявив, що готовий зняти свою кандидатуру на користь лідера Народно-демократичного Союзу Михайла Касьянова.

Напередодні з"їзд цієї партії висунув екс-прем"єра кандидатом в президенти. Крім того, в боротьбу за президентське крісло має намір вступити відомий радянський дисидент і колишній політв"язень Володимир Буковський. Він зараз живе у Великобританії, але у нього російське громадянство.

Офіційне висунення кандидатів в президенти пройде не раніше грудня цього року після того, як буде дано старт виборчій кампанії.

Нагадаємо, Геращенко заявив про намір брати участь в президентських виборах 2008 року 15 травня. В ході свого виступу на засіданні круглого столу "Роль опозиції в зміні влади в 2008 році" Геращенко нагадав, як його вже знімали в 2003 році за рішенням Верховного Суду, коли він також балотувався на пост президента Росії від фракції "Родина". Цього разу, заявляв Геращенко, він буде єдиним кандидатом від всіх опозиційних сил країни, повідомляє NEWSru.



Зараз ви читаєте новину «Касьянов не буде єдиним кандидатом від опозиції на президентських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути