понеділок, 24 вересня 2007 08:41

Каспарова висунули кандидатом від опозиції на президентських виборах

Петербурзьке відділення руху Другая Россия пропонує як єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах лідера Об"єднаного громадянського фронту (ОГФ) Гарі Каспарова. Відповідне рішення було ухвалене в неділю, 23 вересня, на регіональній конференції Другой России щодо виборів єдиного кандидата від опозиції.

На з"їзді було розглянуто сім кандидатур, зокрема, Каспарова, колишнього депутата петербурзьких Законодавчих зборів Сергія Гуляєва, екс-прем"єра РФ Михайла Касьянова, екс-глави Центробанку Віктора Геращенка, лідера КПРФ Геннадія Зюганова.

У першому турі голосування ніхто з кандидатів не зміг набрати необхідних 50% голосів. У другий тур вишли Каспаров і Гуляєв. У результаті, після другого туру, петербурзьке відділення висунуло як єдиного кандидата Каспарова.

"За наслідками першого туру голосування за кандидатуру Каспарова було віддано 123 голоси, за кандидатуру Гуляєва 99 голосів, за кандидатуру Рижкова – 17", – повідомила лідер петербурзького "Об"єднаного цивільного фронту Ольга Курносова. За її словами, для того, щоб перемогти в першому турі, Г.Каспарову не вистачило 11 голосів. Менше за все голосів набрав Геннадій Зюганов – за нього проголосувала лише одна людина.

У другому турі Каспаров, отримавши 111 голосів, обійшов колишнього депутата Законодавчих зборів Петербургу Сергія Гуляєва. Його підтримали 76 осіб, передає РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Каспарова висунули кандидатом від опозиції на президентських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути