четвер, 27 вересня 2007 16:09

Кандидат в президенти США перервав передвиборну промову для розмови з дружиною

Колишній мер Нью-Йорка, а нині кандидат в президенти США Рудольф Джуліані перервав свою передвиборну промову для того, щоб відповісти на дзвінок по мобільному телефону від своєї дружини.

Джуліані, який є кандидатом від Республіканської партії, виступав перед аудиторією Національної стрілецької асоціації США (впливова організація, що підтримує республіканців, чисельність якої складає чотири мільйони чоловік).

Під час виголошування промови у політика задзвонив телефон, проте він не став його відключати, а відповів на виклик. Виявилось, що до Джуліані дзвонила його дружина Джудіт Натан, яка у цей момент знаходилася в літаку і готувалася вилетіти до Лондона.

Не дивлячись на нешкідливість цієї розмови з дружиною (він побажав їй хорошої дороги і кілька разів зізнався в коханні), преса пригадала йому всі факти з його бурхливого особистого життя. Цей брак для Джуліані третій за рахунком, причому з своєю останньою дружиною він розвівся з гучним скандалом, через що його рейтинг до кінця другого терміну на посту мера Нью-Йорка різко знизився.

Радники кандидата в президенти заявили, що це не перший подібний випадок, коли Джуліані переривав свої мови для розмови по телефону. Tака поведінка екс-мера під час публічних виступів ніяк не сприяє зростанню його популярності, оскільки будь-які натяки на його особисте життя примушують згадувати неприємні обставини з біографії політика, пише газета The Times.

Зараз ви читаєте новину «Кандидат в президенти США перервав передвиборну промову для розмови з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути