неділя, 03 травня 2009 15:56

Кадиров пообіцяв піти, коли Чечня почне процвітати

Кадиров пообіцяв піти, коли Чечня почне процвітати
Президент Чечні Рамзан Кадиров планує піти у відставку до 2019 року. Про це чеченський лідер заявив в інтерв"ю, яке публікує в неділю австрійська газета Die Presse.

Відповідаючи на питання, якою йому бачиться Чечня через десять років, Кадиров повідомив, що це буде "квітуча республіка з найбільш симпатичними людьми на світі".

"Мені не захочеться тоді (бути президентом). У мене є декілька завдань, які треба виконати, перш ніж справи налагодяться, а потім я займуся чимось іще. Я поки молодий, хочу жити, побачити світ та присвячувати час собі та своїй сім"ї", - пояснив він австрійському виданню.

Президент Чечні також категорично спростував яку-небудь причетність до вбивства свого колишнього охоронця Умара Ісраїлова. 27-річний чеченець, який отримав притулок в Австрії в 2006 році, був застрелений у Відні на вулиці 13 січня 2009 року.

За словами Кадирова, він не тільки не наказував вбивати Ісраїлова, але і гарантував йому амністію у разі повернення до Чечні, а також побудував для нього будинок. За декілька днів до вбивства планувалася зустріч Ісраїлова з представниками Кадирова, які повинні були умовити його повернутися на батьківщину, стверджує чеченський лідер.

За матеріалами NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Кадиров пообіцяв піти, коли Чечня почне процвітати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути