четвер, 24 вересня 2009 08:55

Каддафі заборонили встановлювати намет в передмісті Нью-Йорка

Каддафі заборонили встановлювати намет в передмісті Нью-Йорка
Влада американського міста Бедфорд, розташованого в передмісті Нью-Йорка, заборонила лівійському лідеру Муаммару Каддафі, який приїхав на сесію Генеральної Асамблеї ООН, встановлювати бедуїнський намет на території, що належить мільярдерові Дональду Трампу.

Як повідомляє Reuters з посиланням на заяву прокурора міста Джоеля Сакса, роботи зі встановлення намету були припинені після прибуття представника державного органу з нагляду за будівництвом.

За даними прокурора, для зведення намету в Бедфорді не було отримано необхідну резолюцію.

Нагадаємо, спочатку Каддафі планував розбити бедуїнський намет у місті Енглвуд, штат Нью-Джерсі, де знаходиться резиденція посла Лівії.

Пізніше він погодився цього не робити, а намет було вирішено встановити в Бедфорді. Роботи проводилися на приватній території, що належить Trump Organization, головою якої є відомий американський мільярдер Дональд Трамп. У компанії заявили, що справді здали в оренду ділянку якимось партнерам з Близького Сходу.

Як відомо, під час закордонних візитів лівійський лідер воліє по можливості зупинятися не в гостьових палацах і апартаментах, а своєму наметі.

Так у липні він був встановлений в італійському місті Аквіла, де проходив саміт Великої вісімки. А в червні знаменитий намет площею 60 квадратних метрів напнули на римській Вілле Доріа Памфілі під час першого офіційного візиту Каддафі до Італії, повідомляє РІА Новості.

Зараз ви читаєте новину «Каддафі заборонили встановлювати намет в передмісті Нью-Йорка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути