пʼятниця, 18 квітня 2008 14:57

Італійця посадили за те, що він дуже відверто дивився на жінку

Італійський суд засудив 30-річного чоловіка до десяти днів ув"язнення і штрафу у розмірі 40 євро за те, що дуже пильно і відверто дивився на жінку, яка їхала з ним в одному купе, повідомляють в п"ятницю італійські ЗМІ.

57-річна жінка і житель південного міста Манделло-дель-Ларіо подорожували разом в одному купе поїзда, що слідував по маршруту Сондріо-Мілан. За словами пані, молода людина буквально не зводила з неї очей, що доставляло їй неспокій і дискомфорт.

Чоловік не намагався заговорити, не робив компліменти, не пробував залицятися, просто дивився на жінку. Вийшовши на своїй станції, вона відразу ж звернулася до поліцейських, які знайшли молоду людину. Незабаром жінка подала на нього до суду.

Засуджений, відстоюючи свою невинність, заявив в суді, що місце, яке він займав в поїзді, було розташоване так, що не дозволяло йому дивитися ні в яку іншу сторону, окрім як на пані. З рішенням судді засуджений і його адвокат не погодилися і подали на апеляцію, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Італійця посадили за те, що він дуже відверто дивився на жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути