Ексклюзиви
середа, 13 червня 2007 10:55

Італійська поліція спіймала російського Робін Гуда

Італійська поліція заарештувала вихідця з Росії, який грабував селян у стилі Робін Гуда – озброївшись луком і стрілами.

Як повідомили у вівторок правоохоронні органи Італії, 31-річний Ігор Вацлавіч вечорами одягався в чорний одяг, маску, озброювався луком із стрілами й відправлявся в сільські селища, розташовані неподалік від міста Ровіго в області Венето.

Вибравши віддалену ферму, злочинець нападав на господарів і, загрожуючи розстріляти всіх із середньовічної зброї, вимагав віддати йому золоті прикраси та гроші.

Подібні нальоти грабіжник здійснював досить часто, наводячи жах на місцевих сільських жителів. Слух про екзотичного грабіжника швидко розповсюдився по навколишніх селищах. Із настанням темноти люди барикадувалися по будинках і боялися виходити на вулицю.

Злочинець розбивав стрілами вікна й з несамовитими бойовими криками вривався до приміщення. Забравши коштовності та гроші, він тікав з місця злочину. Поліція неодноразово прочісувала околиці, але зловити таємничого грабіжника не вдавалося.

Останній наліт на одну з ферм злочинець здійснив у понеділок увечері. Господарі не злякалися новоявленого Робін Гуда і, озброївшись вилами й мотиками, самі пішли в атаку. Злочинцеві довелося тікати. Викликана поліція заарештувала грабіжника поряд з фермою.

За останніми даними місцевих ЗМІ, затриманий виявився вихідцем із Росії. На допиті він зізнався, що на пограбування в такому стилі його надихнув приклад обожнюваного їм у дитинстві Робін Гуда, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Італійська поліція спіймала російського Робін Гуда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути