Ексклюзиви
пʼятниця, 09 вересня 2011 14:25

Дослідження показало, що українці та росіяни не люблять знайомитись в Інтернеті

Дослідження показало, що українці та росіяни не люблять знайомитись в Інтернеті

Компанія Research & Branding Group спільно зі Всеросійським центром вивчення громадської думки (ВЦИОМ) представляють результати спільного російсько-українського дослідження, присвяченого тому, де, на думку респондентів, найкраще знайомитись.

І росіяни, і українці вважають, що знайомитись краще в колі друзів, на роботі чи навчанні, а не на вулиці чи в Інтернеті.

Істотно менше тих, хто виступає за знайомства в Інтернеті. Найнепопулярніші місця для знайомств - спортклуби, концерти, театри й бібліотеки.

На думку українців і росіян, знайомитись найкраще в колі спільних друзів. Другий найкращий спосіб - робота/навчання (42%) росіяни та (47%) українці. Значно менше тих, хто вважає кращим місцем для розширення кола спілкування клуби за інтересами, вулицю, бари, дискотеки й ресторани. Ще менш популярні знайомства в спортклубі та фітнес-центрі, на концерті і в театрі. Бібліотека здається найбільш вдалим місцем для знайомств тільки для трьох відсотків опитаних.

За знайомства в колі спільних друзів виступають, в основному, 35-44-річні (69%) росіяни та українці у віці 18-29 років (66,3%). На роботі чи навчанні знайомитися воліють, в першу чергу, 25-34-річні жителі РФ і мешканці Україні у віці 50-54 років. Клуби за інтересами ідеальним місцем вважають 18-24-річні росіяни та українці у віці 18-29 років.

Знайомства в барах (дискотеках) і на вулиці підтримують, як правило, також молоді респонденти (по 22%). За інтернет-знайомства виступають, в основному, росіяни молодші 35 років і українці молодші 30 років.

Зараз ви читаєте новину «Дослідження показало, що українці та росіяни не люблять знайомитись в Інтернеті ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути