четвер, 17 березня 2011 18:06

За швидкі знайомства платять 150 гривень

— На сьогодні у нас один-єдиний зареєстрований учасник. Це мужчина, — каже 45-річний Олександр Гуцало. Він організатор зустрічей Клубу швидких знайомств у Вінниці. — Доки не наберемо групу, проводити знайомство нема смисла.

За участь треба заплатити 150 грн. Вік учасників від 18 до 60 років. Близько місяця тому клуб проводив пілотну зустріч між студентами місцевих вузів. Зібрали вісім пар — від 19 до 25 років.

— Для романтики запросили скрипаля. Та на наступні рази я відібрав десяток пісень, які тривають по 5 хвилин, — пояснює Гуцало.

Вінничанка 28-річна Людмила Шпак побачила оголошення про швидкі знайомства в інтернеті:

— Написано, збирають однакову кількість чоловіків та жінок. Усі мають між собою перезнайомитися. На одну бесіду виділяють 5 хвилин. Якщо бачиш, людина тобі не подобається, — відшиваєш. А подобається, продовжуєш банкет. Дзвонила до організатора, питала, чи перевіряють вони паспорти учасників. Той здивувався, каже, для чого. Ну, щоб знати, чи не одружений чоловік. Знаю, є такі хитрі.

Більше клубів знайомств у Вінниці немає. 10 років тому при Будинку офіцерів діяв клуб "Кому за 30".

— Спочатку збиралися до 150 людей. Через три-чотири роки до півсотні ходило. Горілочку почали з собою приносити, випивати втиху. Довелося лавочку прикрити, — каже працівник Будинку офіцерів, не називається. — Ще був один клуб в парку імені Горького. Розігнали і їх. Ще при загсі був один. Напевно, як дівчата-організаторші своїх половинок знайшли, так і перестали працювати.

В інтернеті на сайтах знайомств зареєстровані понад три тисячі жінок та понад чотири тисячі чоловіків із Вінниці, які шукають пари.

Зараз ви читаєте новину «За швидкі знайомства платять 150 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути