Ексклюзиви
четвер, 25 березня 2010 20:24

Ісландцям заборонили дивитися стриптиз

Ісландцям заборонили дивитися стриптиз

Парламент Ісландії заборонив проведення стриптиз-шоу, повідомляє Associated Press. Законодавча заборона вступає в силу 1 липня 2010 року.

Лише двоє з присутніх на засіданні парламенту депутатів утрималися від участі в голосуванні. Всі інші підтримали заборону. Відзначається, що приблизно половина з 63 депутатів на засідання не прийшли.

Приводом для заборони на стриптиз стали побоювання влади, що під прикриттям стрип-клубів можуть діяти публічні будинки. На думку ініціаторів законопроекту, танцівницями в подібних закладах найчастіше працюють жінки з низьким рівнем кваліфікації, які приїхали з інших країн. Стриптизерки, з точки зору парламентаріїв, можуть бути залучені до проституції проти власної волі.

Ісландія стала першою європейською країною за винятком Ватикану, Андорри та кількох інших карликових держав, де стриптиз заборонений законодавчо. Населення Ісландії не перевищує 320 тисяч чоловік, і в країні працює всього декілька стрип-клубів, діяльність яких і так строго регулюється.

Власник найбільшого з ісландських стрип-клубів Асгер Девідсон вже заявив про намір оскаржити заборону. Він відзначив, що спочатку планує обговорити зі своїм юристом, що законодавці можуть мати на увазі під терміном "стриптиз". Так, Девідсон має намір з"ясувати, чи є шоу стриптизом, якщо танцівниця одягнена тільки в стринги.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Ісландцям заборонили дивитися стриптиз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути