Ексклюзиви
вівторок, 20 травня 2008 12:40

Ірина Білик подарувала Ірені Карпі на весілля шкатулку для марихуани (ФОТО)
11

У одному з київських РАГСів Ірена Карпа і Антон Фрідлянд обмінялися обручками і клятвами вічного кохання. Про весілля Ірени всі дізналися нещодавно, а повірили в це тільки в день самого одруження.

Тому що більшість знає Карпу, як фронт-вумен однойменної рок-групи, письменницю-хуліганку, і взагалі дівчину неординарну і епатажну.

До речі, само подія, так само як і підготовка до неї, вийшли досить незвичайною. Сукню наречена придбала у відомого дизайнера Йоші Йамамото, тому весільну вона не нагадувала. Проте це аніскільки не позначилося на зовнішньому вигляді красуні-нареченої, елегантно підкреслюючи витончену фігуру Ірени. Фрідлянд був одягнений в смокінг і кеди, неголений і мовчазний.

Як і належить, спочатку молоді відправилися в РАГС. Ніхто не сумнівався, що Карпа навряд чи довірить комусь місце за кермом, тому, відкривши верх авто і посадивши Антона поряд, помчала на власне весілля.

Не дивлячись на "зоряність" пари, в РАГСі чекати розпису довелося в порядку загальної черги, яка дещо затягнулася. Із цього приводу найбільше переживали батьки. Нарешті, після години очікування, молодим і гостям дозволили увійти. Офіційна частина закінчилася шампанським і розбитими келихами "на щастя".

Сівши за кермо і посадивши чоловіка поряд, Ірена попрощалася з гостями до вечора і виїхала додому, обідати з батьками.

Так зване вечірнє святкування "для друзів" відбувалося в одному із затишних ресторанів столиці. Як неординарна наречена, Ірена дала невеликий концерт. На жаль, з певних причинах група була присутня не у повному складі, що, втім, не перешкодило їй продемонструвати свої хороші вокальні дані. Змінивши ранковий наряд на дизайнерське творіння агенстваReismitScheis - білу сукню зі спідничкою а-ля Мерлін Монро - Ірена задала настрій вечору, заразивши кожного своїм щастям.

Привітати новоспечену сімейну пару прийшли багато відомих людей: краща подруга Ірени травесті-діва Монро, Сашко Положинський, Крапка, Юрій Горбунов, режисер Семен Горов. Наступною виступала група Перкалаба: неймовірно веселі хлопці, що змусили всіх пуститися в танок. Після години запального танка, Карпа покликала на сцену групу TomatoJaws, які трохи "втихомирили" гостей легкою музикою.

Особливої пікантності святкуванню додала поява Ірини Білик з чоловіком. Вони подарували шкатулку у формі корони. Коментуючи, що означає подарунок, Білик сказала, що "в ній можна зберігати марихуану". Реакція на цей презент у Ірени була вельми стриманою: прийняла подарунок і пішла танцювати. Фінальний виступ Надто Сонної було скасовано, тому як заклад знаходиться в центрі міста, а назва групи абсолютна не відповідає виконуваній ними музиці.

Гості потихеньку розходилися додому, Білик вітала батька Ірени Карпи, молодята приймали останні поздоровлення. Апогеєм виступу Ірени стала пісня, присвячена чоловікові. Не відриваючи від нього погляд, вона повторювала слова: "без тебе світ - не світ, без тебе кров - не кров", а в кінці сказала: "Я люблю тебе!", повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик подарувала Ірені Карпі на весілля шкатулку для марихуани (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути