Ексклюзиви
четвер, 13 грудня 2007 08:54

Іран і Росія підпишуть протокол про економічне співробітництво

Іран і Росія за підсумками сьомого засідання російсько-іранської міжурядової комісії з торговельно-економічного співробітництва підпишуть у  Москві протокол про довгострокове економічне співробітництво, заявив у четвер співголова міжурядової комісії з боку Ірану, глава іранського МЗС Манучехр Моттакі.

"Підготовлений документ про багатопланове довгострокове співробітництво між Іраном і Росією і сьогодні він буде підписаний сторонами", - цитує  іранське ТБ слова Моттакі після його прибуття у російську столицю.

За його словами, експерти двох країн напередодні засідання міжурядової комісії  провели необхідну підготовчу роботу по підписанню протоколу та інших документів про ірано-російське співробітництво.

Як очікується, у Москві Моттакі зустрінеться з главою Росатома Сергієм Кирієнко, який очолює міжурядову комісію  з російського боку, главою МЗС РФ Сергієм Лавровим, а також з іншими представниками керівництва РФ.

Одною з головних тем обговорення торговельно-економічного співробітництва РФ і Ірану під час візиту Моттакі до Росії стане завершення будівництва АЕС в Бушері, повідомляє РІА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Іран і Росія підпишуть протокол про економічне співробітництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути