вівторок, 30 червня 2020 21:31

Інститут когнітивного моделювання підготував серію відеороликів з правилами поведінки під час послаблення карантину

 

Інститут когнітивного моделювання спільно з Червоним хрестом, StarLightMedia та МОЗ України створили серію відеороликів, присвячених правилам поведінки під час послаблення карантину.

Як заявляють в Інституті когнітивного моделювання, таким чином має бути підвищена інформованість населення щодо небезпеки, яку в собі несуть епідемія коронавірусу та порушення карантинних заходів:

"Обізнаність людей правилам профілактики — це один із важливих інструментів боротьби з СOVID-19. Більшість українців добре знають правила безпеки, але далеко не всі їх виконують. Тому ми через певні канали комунікації нагадуємо людям про необхідність дотримання правил, які насправді вже не є чимось дивним, вони мають стати звичайними речами. Маски, санітайзери і соціальна дистанція - це не обмеження на два тижні. Це - нова реальність", - сказав співзасновник Інституту когнітивного моделювання Віктор Березенко.

У новому відеопроєкті зіркові ведучі допоможуть українцям запам'ятати правила поведінки, що можуть врятувати тисячі життів під час адаптивного карантину.

"Ми розуміємо, що всі втомилися від карантинних обмежень, тим більш, що зараз літо. Такого вселюдного ігнорування рекомендацій МОЗ не було за весь час карантину, людей більше не лякає статистика. Хоч захворюваність росте. Саме тому ми вирішили підсилити комунікацію та додатково розставити акценти. Инфлюенсери на власний приклад показують, що жити у новій реальності - це норма", - резюмує СЕО Інституту Світлана Павелецька.

Зараз ви читаєте новину «Інститут когнітивного моделювання підготував серію відеороликів з правилами поведінки під час послаблення карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути