Ексклюзиви
понеділок, 03 квітня 2023 06:00

Хто відкриє у собі суперздібності – гороскоп на 3 квітня

Хто відкриє у собі суперздібності – гороскоп на 3 квітня
Похід по крамницях краще відкласти. Частіше траплятимуться браковані речі. Фото: pixabay.com

3 квітня стежте за погодою. Якою вона буде цього дня, такою виявиться решта тижня. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Понеділок сприяє людям, які люблять зосереджуватися на роботі, - говорить астрологиня. – Це час науковців і винахідникам, тих, хто любить вчитися і розширювати власний світогляд. Не варто мріяти про щастя в далекій перспективі. Займайтеся невідкладними щоденними справами. Невдалий період перемовин. Зустрічі й укладання домовленостей краще планувати на вівторок чи середу. Приділіть увагу своїй зовнішності. Завітайте до перукарні. Похід по крамницях краще відкласти. Частіше траплятимуться браковані речі. Придбане авто не служитиме довго. Суперздібності у собі відкриють Козероги і Риби. Ви бачитимете, що чекає на друзів та знайомих. Зумієте зцілювати інших словом. Багатьом родичам заміните хорошого психолога. Не скупіться на поради та компліменти".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Добре працюватиме голова. Дійте мудро. Не бійтеся змін. Нововведення тільки покращать справи, над якими працюєте не один місяць. Допоможіть тому, хто опускає руки.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Реагуйте на зелене світло і щодуху рушайте вперед. Не час бити байдики. Сміливо реалізовуйте свої плани. Заробіток залежатиме від продуктивності. Ризикуєте віддалитися у стосунках з коханими через плітки.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Можете багато чого запланувати і здійснити. Це час відкриттів і успіху. Добре продумуйте кожен свій крок. Не йдіть на авантюру. Сліпий ризик дорого обійдеться.

Рак (22 червня – 22 липня)

Скоротіть список витрат. Зараз не варто купувати одяг, меблі і техніку. Будьте більш відкрити до діалогу з коханими. Не навантажуйте їх своїми проблемами.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Навколо всі метушитимуться. Вас це дратуватиме. Зберігайте спокій. Не беріть на себе додаткових фінансових обов'язків. Розширюйте коло спілкування. Вирушати на пошуки пари не час. Займіться укріпленням нігтів і волосся. Приймайте вітаміни.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не плануйте переїздів. Не давайте завдаток за нерухомість. Угода буде розірвана. Прислухайтеся до старших друзів і родичів. Досвід їхнього життя може стати вам у нагоді. Не дозволяйте комусь умовити вас. Остаточний вибір має бути за вами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для чотирьох знаків цей тиждень стане початком прориву і небаченого успіху – гороскоп на 3-9 квітня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Беріть до уваги досвід колег. Є шанс розширити свій бізнес чи піднятися вище кар'єрними сходами. Відчуєте застій у фінансовій сфері. Грошей катастрофічно не вистачатиме. Поруч будуть надійні партнери, готові підставити своє міцне плече.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Намагайтеся менше говорити. Не перевантажуйте голосові зв'язки. Легко буде втратити голос. Коли купуєте техніку, стежте, аби продавці правильно заповнювали гарантійні талони. Може паморочитися у голові, надокучатиме сонливість. Добре провітрюйте робоче місце.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Час збирати каміння. Тепер ваш імідж працює на вас. Добре вестиметься тим, хто встиг заявити про себе. Зароблятимете багато, але можуть виникнути проблеми з отриманням готівки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не обіцяйте те, чого зараз зробити не в силі. Доля застерігатиме від неприємностей. Віддайте частину заробленого на благодійність, тоді вдасться уникнути крадіжок. Утримайтеся від пліток. Розпочніть лікування запальних захворювань ясен. Протезування зубів краще перенести.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це день чудових новин. Тіштеся за успіхи людей, яких любите. Таланитиме на вигідні фінансові пропозиції. Не пропускайте шансу покращити матеріальне становище. Багато цікавого знайдете у книгах. Це будуть корисні підказки.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Це день протистоянь. Доведеться жертвувати власними інтересами. Слідкуйте за своїм гаманцем. Є ризик витратити гроші на те, що не планували. Підтримуйте коханих. Радійте їхнім успіхам. Уваги потребує система травлення. Турбуватиме печія.

Астрологиня здивувала фінансовим прогнозом на квітень. Довідайтеся першими, у кого буде більше грошей і можливостей.

Зараз ви читаєте новину «Хто відкриє у собі суперздібності – гороскоп на 3 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути