Ексклюзиви
вівторок, 05 листопада 2019 12:10

"Хотіла зробити селфі для матері, яка в Польщі на заробітках" — Кароліну Петренко вразив струм, потрібна допомога

Автор: Фото надане Дариною Макаренко
  Унаслідок ураження струмом Кароліна отримала 70% опіків, з яких 25% — глибокі.
Унаслідок ураження струмом Кароліна отримала 70% опіків, з яких 25% — глибокі.

13-річна Кароліна Петренко із села Ленське Смілянського району на Черкащині перебуває в опіковому відділенні лікарні №1 Черкас. Унаслідок ураження струмом дівчинка отримала 70% опіків, з них 25% — глибокі. На порятунок дівчинки вже пішло близько 400 тис.грн. Потрібна допомога на реабілітацію й подальше лікування.

"Трагедія сталася 9 вересня близько сьомої вечора на залізничній станції. Кароліна зі своїм старшим на рік братом вилізли на цистерну. Хотіла зробити селфі для матері, яка в Польщі на заробітках. Струм передався через телефон брата до Кароліни. Унаслідок дівчинка отримала електричний опік ІІ-ІІІ ступеня і шок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хочу жити й не можу кинути маму із сестричкою" — другокурснику університету ім.Шевченка на лікування потрібна допомога

Увесь цей час дитина перебувала в реанімації. На лікування та операції пішли 380 тисяч. Стан залишається стабільно тяжкий. Але вже мають перевести в палату. Незабаром їй треба буде реабілітація в санаторії. Три тижні коштує понад 20 тисяч гривень. Ще необхідна компресійна білизна для рубців.

Кароліна молодчина. Тримається. Дуже скучає за мамою Віталіною. Яка в подібній ситуації має бути поряд з дитиною. А мати за весь час дала на лікування не більше 10 тисяч гривень. Від другого шлюбу жінка має 7-річну Ангеліну. Діти живуть зі своїми рідними батьками. Біля Кароліни перебуває її тітка Юлія Петренко, батькова рідна сестра. У найближчі два роки дівчинці треба буде почергове лікування та реабілітація. Знову будуть потрібні гроші. Звертаємося за допомогою до небайдужих людей", — розповідає Gazeta.ua волонтер Дарина Макаренко.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 5168 7427 1843 3844 (Петренко Юлія Павлівна).

Зараз ви читаєте новину «"Хотіла зробити селфі для матері, яка в Польщі на заробітках" — Кароліну Петренко вразив струм, потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути