понеділок, 16 лютого 2009 09:54

Хлопчик став батьком у 13 років (ФОТО)
5

13-річний хлопчик Альфі Паттен з дитячим обличчям, яке, насправді, виглядає років на 8-9, став батьком чотири дні тому, коли його подруга Шантель Стідман (Chantelle Steadman) народила дочку в Істборнській лікарні Східного Суссекса. Дівчинку назвали Мейзі Роксана (Maisie Roxanne).

Він хотів бути першим, хто візьме Мейзі на руки після народження. І зараз він ніжно цілує дитину і дає їй пляшку.

Альфі та Шантель дізналися про дитину, коли 14-річна дівчинка була вагітна вже 12 тижнів. І ще 6 тижнів їм вдавалося тримати це в секреті, поки 38-річна мама Шантель не помітила, що донька сильно поправился і у матері не зародились найгірші підозри.

Матері обох підлітків поставилися до ситуації з розумінням

І Нікола Паттен, мати Альфи, і Пенні Шантель, мати шістьох дітей, є противницями абортів. "Я сказала їй, що було б чудово мати дитину, шкода, що це не сталося за інших обставин. Це велика фінансова відповідальність. Але ми - сім"я і впораємося разом."- говорить Пенні. До речі, родина дівчинки вирішила, що жити малолітній батько буде з ними.

Гірше йдуть справи з батьками. Батько Шантель - безробітний. Батько Альфі живе окремо від сім"ї і щиро вважає, що його син загубив своє життя. "Він навіть не розуміє, наскільки жахливо те, що він створив. Адже він звичайний хлопчик - сором"язливий, любить комп"ютерні ігри, бокс, вболіває за Манчестер Юнайтед. Йому б сидіти вдома і грати в Плейстейшн".

Але молоді батьки не впадали у відчай. "Ми знаємо, що ми зробили помилку, але тепер це вже не змінити" - в один голос говорять Альфи і Шантель. - "Ми обіцяємо, що я буду хорошою мамою, а Альфі буде хорошим батьком" - додає дівчинка, повідомляє ТОПНьюз.ру.
Зараз ви читаєте новину «Хлопчик став батьком у 13 років (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути