четвер, 14 червня 2007 16:42

Хлопчик не помічав зламаної шиї 10 років

14-річний житель Англії Альфі Тайсон-Браун зламав хребет, будучи дитиною. Але з якихось причин батьки, як і сам малюк, не відмітили травми, і Альфі протягом подальших 10 років щогодини ризикував життям, безтурботно граючи у футбол, займаючись серфінгом і роз"їжджаючи на гірському велосипеді.

Але минулого місяця підліток почав скаржитися на сильний біль і несподівано став втрачати координацію рухів.

"До недавнього часу я і не помічав в собі нічого незвичайного, - повідав хлопчик. - Не віриться, що я весь цей час жив із зламаною шиєю".

Рентген показав, що шийний хребець зрушився і тисне на спинний мозок. Альфі негайно туго прив"язали до твердого ліжка і незабаром відправили під ніж хірурга. В ході операції, що тривала три з половиною години, йому видалили частину черепа і частину зламаного хребта. Після цього лікарі змогли повернути хребець на потрібне місце.

"Раніше нам не доводилося стикатися з подібними випадками", - здивовано розводить руками помічник хірурга Еван Девіс, пише МК.RU.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчик не помічав зламаної шиї 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути